Skocz do zawartości

Co wybrać? GT czy Merida?

rnway

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, mam pytanie pewnie stare jak świat a mianowice jaką wybrać pierwszą szosę? Mój budżet to max. 3000zł, mam dwie propozycję i prosiłbym o podpowiedź którą wybrać, a może coś innego w tej cenie, więc czekam z niecierpliwością na wasze propozycje. Moje są nastepujące:

- cena ok.2500 zł

Cześć, mam pytanie pewnie stare jak świat a mianowice jaką wybrać pierwszą szosę? Mój budżet to max. 3000zł, mam dwie propozycję i prosiłbym o podpowiedź którą wybrać, a może coś innego w tej cenie, więc czekam z niecierpliwością na wasze propozycje. Moje są nastepujące:

- cena ok.2500 zł

czy ten:

- cena ok 2700 zł

Jestem w tym temacie słabiutki więc chciałbym usłuszeć jakieś argumenty czemu ten a nie ten, z góry dziękuję :)

Napisano

Napęd w tej Meridzie to całkiem sieczka, chyba poskładany z tego co zalegało w magazynie, 8 biegów z tyłu to jak na dzisiejsze standardy mało, nawet jak na pierwszą szosę ;)

Napisano

fajny rowerek tylko pewnie z dostepnoscia w sklepach jest problem a tak przez intenet troche sie boje tyle kasy wysyłać :(

Napisano

Mam tą samą wątpliwość co powyżej :(

Wiem że rower fajny, lepszy osprzęt itd od tych podanych przeze mnie ale ...

• strach o kasę :(
  • nawet jeśli się zdecyduję :P na przelew :) w końcu żyjemy w erze allegro itp (tu się troche boję że to jednak zagraniczna firma) ale mniejsza z tym. Mam większe wątpliwości jeszcze a propo ewentualnego serwisu bądź reklamacji, łatwiej fizycznie ten rower dotknąć w salonie, przymierzyć się do niego a potem w razie czego domagać sie jakiś napraw niż walczyć z firmą zza granicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...