Tomaszwinner Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Witam! Potrzebuję własną koszulkę, czyli ja sobie ją zaprojektuje (napisy itd.), sklep ją wykona i ja za nią zapłacę. Robił ktoś już kiedyś tak? Jaką firmę polecacie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Firm jest dużo. Google na pewno pomoże. Ze znanych mi to Top Print i Attiq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszwinner Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Właśnie chodzi mi o firmę, która produkuje dobrej jakości nadruki, a nie jakieś dziadostwo. O wuju google słyszałem, ale czekam, aż ktoś coś poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Tu akurat nie ma dużej filozofii, obecnie praktycznie wszystkie firmy używają technologii sublimacyjnej do nadruków na koszulkach poliestrowych. Takie nadruki z definicji są tanie i bardzo trwałe, więc pod względem nadruków naprawdę ciężko trafić na dziadostwo. Chyba, że jakimś cudem znajdziesz firmę, która tej technologii nie używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.