provid Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Na sprzedaż lecą: manetki Deore SL-M590 3x9 - komplet manetka XT SL-M770 - tylna 9 rzędów przerzutka XT RD-M771 SGS hamulce Deore BR-M590 + nówki (300km) klocki Author ABS 3CC Wszystkie przedmioty są na ALLEGRO Na sprzedaż jest jeszcze prawa manetka Sram X9 Triger - uszkodzona jest sprężyna, tzn. źle rozkręciłem manetkę i rozciągnęła się sprężyna przez co dźwignia nie odbija samoczynnie. Jak ktoś będzie zainteresowany, to mogę podesłać zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Popraw link, bo link przenosi na stronę "moje allegro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Poprawiony link do aukcji ALLEGRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 wszystko sprzedane ! można zamknąć wszystko sprzedane ! można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.