Kakadu90 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam, niestety moje obecne buty Adidas Telstar III się rozpadły,więc trzeba kupić jakieś nowe. Od razu mowie nie będą to tylko buty na rower,ale również od czasu do czasu kopnąć piłkę, pobiegać itp. Ale głównie to tylko rower. Na razie upatrzyłem sobie Adidas 11Questra o te: http://allegro.pl/buty-adidas-11questra-trx-tf-v23709-rozm-44-0-i3422382227.html Nie mówię ze musza być koniecznie one, może wy forumowicze polecicie coś innego. Cena do 180 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 te buty, lub jak w temacie "BOTY" z rowerem wspólnego nie mają nic . Są to turfy przeznaczone do gry w piłkę nożną lub jak ktoś woli - do codziennego użytku Więc jeśli chodzi o ten typ adidasów to na forum rowerowym raczej pomocy nie znajdziesz. Poszukaj na forum piłkarskim albo przerzuć się na buty rowerowe spd - tu znajdziesz podpowiedź jakie warto by było kupić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Kolega szuka botów na rower czyli virtualnych przeciwników i to z ciekawą osobowością, które od czasu do czasu grają w nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andriey87 Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Kolega szuka botów na rower czyli virtualnych przeciwników i to z ciekawą osobowością, które od czasu do czasu grają w nogę Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Przez kilka lat jeżdziłem w zwykłych butach sportowych, wg mnie te powinny być dobre bo mają spory protektor na podeszwach, to powinno chronić przed ślizganiem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.