MaxWayne Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam Zakupiłem kellys quartz 2011 i fabrycznie ma opony 57mm (schwalbe rocket ron performace 2.25), na obręczach 19mm czy to nie zagraża bezpieczeństwu? powinienem oponę pompować do maksymalne ciśnienia w tym wypadku? Czyli 3,5 bara czy mogę niżej bo teraz mam 2,5 rower swieżo złożony wiec nie wiem jak się oponki zachowają Na stronie schwalbe http://www.schwalbe.com/gbl/en/technik_info/reifenmasse/?gesamt=27&ID_Land=1&ID_Sprache=1&ID_Seite=12&tn_mainPoint=Technik jest napisane że nawet 62 do 19 pasuje więc jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nic nie zagraża bezpieczeństwu bo i dlaczego by miało tak być. Pompuj tak jak lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertsmu Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Zrobiłem kilka tysięcy na podobnej konfiguracji, tylko 29er'em, Wszystko śmiga bez zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.