Gość Wojtek Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Witam serdecznie. Prosiłbym o pomoc w wyborze używanego roweru a dokladniej o jego osprzęt. Mam okazję kupić Meride Crossway z następującym osprzętem: - Piasta przód/tył Novatec maszynowe - Obręcze 3 komorowe Swift Arriv - Łańcuch Shimano HG 53 - Kaseta Shimano 8 biegowa HG 51 - Korba Shimano FCM 431 - Łożyska maszynowe Torpedo - Klocki merida +ABS Rower jest 4letni i wizualnie wygląda bardzo dobrze. Wszystkie części które byly w/w zostały wymienione w tym roku. Jako ze, jestem zielony w temacie rowerowym chciałbym dowiedzieć się czy te części są dobre i czy 1000PLN to dużo jakza taki rower? Prosiłym o odpowiedz. Pozdrawiam.
Gość wojtek Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Amortyzator siedzi taki jak byl w ramie crossway 20.. przerzutki to acera przod i tyl.. dodatkowo nowe manetki alivio.. Znajde coś lepszego w tej cenie? Ile kosztował by nowy rower z takimi podzespolami jakie napisałem w pierwszym poscie?tak w przybliżeniu. .
Pytanie
Gość Wojtek
Witam serdecznie. Prosiłbym o pomoc w wyborze używanego roweru a dokladniej o jego osprzęt. Mam okazję kupić Meride Crossway z następującym osprzętem:
- Piasta przód/tył Novatec maszynowe
- Obręcze 3 komorowe Swift Arriv
- Łańcuch Shimano HG 53
- Kaseta Shimano 8 biegowa HG 51
- Korba Shimano FCM 431
- Łożyska maszynowe Torpedo
- Klocki merida +ABS
Rower jest 4letni i wizualnie wygląda bardzo dobrze. Wszystkie części które byly w/w zostały wymienione w tym roku.
Jako ze, jestem zielony w temacie rowerowym chciałbym dowiedzieć się czy te części są dobre i czy 1000PLN to dużo jakza taki rower?
Prosiłym o odpowiedz. Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.