marian600 Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Tu się zgodzę, racja. No i w małych miastach i małych zakładach dają ceny niższe, prawda stara jak świat.
dominik0987 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Alba walnąłeś się z jednym zerem albo weź nie rób tutaj scen. Za 50zł bym nawet nie wstał z łóżka aby się temu rowerkowi przyjrze Ty byś się nie ruszył a ja mam za tę cenę zrobione, nie ściemniam powaga tyle zapłaciłem
Kiciok Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ale jak masz zrobione... U mnie za 30zl wiecej masz malowanie proszkowe w solidnej firmie...
dominik0987 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Ale ja nie twierdzę, że mam dobrze zrobione, tylko kolega kaeres mi zarzucał nieprawdę więc mówię jak jest
Kiciok Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie. Kolega zasugerowal, ze albo pomyliles sie z cena, albo masz nie robic scen. Troche racji ma, bo przy takiej cenie ciezko o dobrze wykonana usluge. Z lakierowaniem jest taki problem, ze mnostwo farby idzie w powietrze. Dlatego tez malowanie proszkowe czesto jest tansze od lakierowania w serwisie samochodowym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.