tomatlover Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. Posiadam amortyzator RockShox Dart 3 SL, 80mm, 28.6mm. Potrzebuje kupić coś nowego, może nawet 100mm, za nie więcej niż 300 zł. Jest opcja na cokolwiek? Proszę o pomoc. Mój rowerek jest na moim kanale. Dzięki. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez tomatlover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 SR XCR-LO, nic innego sensowego w tej cenie nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomatlover Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mam jeszcze pytanie, czy 120 mm skoku to nie za dużo do mojego sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Poszukaj sobie w google swojego rowerku i zobacz z jakim widelcem występuje i taki mu będzie trzeba założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Do tego roweru dałbym amortyzator 100mm i to wystarczy. Do 300 zł masz bardzo ograniczony wybór. Oprócz XCRa możesz poszukać jeszcze Spinnera SW-7, który jest znacznie lżejszy i jest amortyzatorem powietrznym. Ale nie dla każdego się nadaje, bo ma lagi 28,6mm... Powiedz ile ważysz i do czego ten rower wykorzystujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomatlover Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 mam 190 cm wzrostu, waze około 80. Jeżdze częściej po mieście, ale czasem wybieram się w góry. Nie jest to ostry downhill ani nic takiego. Jazda bardziej rekreacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) No to XCR jak najbardziej. Ma szersze lagi, więc powinien być sztywniejszy niż SW-7, a przy twojej wadze będzie ładnie pracować. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez kasperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomatlover Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Cudownie. Dziuje bardzo. Jeszcze dziś bądź jutro go zdobędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi