kingaimacius Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 witam chce zakupic rower kross level a2 nie wiem gdzie najbardziej oplaca sie go kupic, allegro? odpada, nie wiem czy nie przyjedzie polamany i do tego maly wachlarz ofert. serwisy internetowe? nie wiem czy nie przyjedzie polamany... chyba ze jakies zaufane... i najdrozzsza ale najbezpieczniejsza propozycja : dealer kross... jaki sposob kupna roweru polecacie ? Lublin
rkopec16 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 "nie wiem czy nie przyjedzie polamany" to już nie te czasy nawet jeśli by było coś uszkodzone, co jest mało prawdopodobne, można zwrócić bezproblemowo.
erzurum Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 kup tam gdzie najtaniej, będziesz zadowolony.
premier2 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.