smolak Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam Mam nadzieję, że nie pomyliłem działu. Otóż zamierzam kupić sobie taki oto rower. http://www.olimpiasport.pl/sklep/produkt/rower_cube_attention_26_2013/7318.109.1.1.pl.0.htm I jak to często bywa u mnie w mieście niestety nie ma sklepu, który by go oferował. Więc pozostaje albo zakup przez internet albo w innym mieście. Problemem dla mnie jest wielkość ramy. Mam 185cm wzrostu i nie wiem czy brać ramę 18" czy 20" calową, Poprzednio miałem krossa A6 z 2010 - 20 calowego. Jednak wydawał mi się troszeczkę za duży szczególnie na ostrej trasie. Dlatego skłaniam się ku 18 calowej ramie cube'a. Ale czy dobrze?? Czy jednak powininem, gdzieś sprawdzić wielkość tego roweru?? Pozdrawiam
ditom Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie patrz na tabele rozmiarów i inne pierdoły. Rower trzeba przymierzyć bo nigdy nie wiadomo czy Twoja budowa ciała będzie odpowiadała rozmiarówce producenta .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.