Michcio34 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam , elo , siema . Szukam Roweru MTB/Góral będę nim robiła trasy ok.150km dziennie , głównie asfalt i lasy . Budżet to 3000zł . Rower musi być naprawdę szybki i jak najbardziej wygodny .
kaeres Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Coś konkretniej ? 26 czy 29 ? Ile mierzysz ile ważysz ? Preferujesz ramę damską czy męską ?
Michcio34 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 29 szybsze więc 29 " , chyba ze 26" ale wtedy good osprzet 179 cm wzrostu , 88kg rama obojetnię musze schudnąć i znaleźć chłopa
Rulez Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Tak mnie ciekawi. czy jesteś transwestytą, : Płeć:Mężczyzna Skąd:Wejherowo Imię:Michał będę nim robiła trasy ok.150km dziennie Poza tym, ten temat to kolejny śmieć.
Michcio34 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Tak mnie ciekawi. czy jesteś transwestytą, : Poza tym, ten temat to kolejny śmieć. pisżę z brata konta pozdrawiam ps: zle sie wyrazilam 150km nie dziennie , ale nie raz takie trasy z ekipa robilismy
Rulez Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Twoje konto już jest zblokowane, kolej na brata ?
Michcio34 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Twoje konto już jest zblokowane, kolej na brata ? moje konto ? Nie mam konta . Za co blokada?
siimon Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 MTB, asfalt, 150km dziennie* *skreślić niepotrzebne. Skąd w ogóle pomysł żeby to był rower górski?
Michcio34 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Za kretyńskie tematy. bo chce rower kupic ? to jest kretynskie MTB, asfalt, 150km dziennie* *skreślić niepotrzebne. Skąd w ogóle pomysł żeby to był rower górski? bo tylko takimi jezdzilam i takie sa wedlug mnie ok
Piehursson Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Michcio lub Michcia już dostał/a ostrzeżenie od moderatorów. Coś mi się wydaje, że to Jego/jej ostatni temat... a może się mylę
Michcio34 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Michcio lub Michcia już dostał/a ostrzeżenie od moderatorów. Coś mi się wydaje, że to Jego/jej ostatni temat bo szukam roweru ? to takie zle?????!
Mod Team Puklus Napisano 7 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie to nie jest źle, wręcz bardzo dobrze, jednak zakładając temat trzeba sie odpowiednio wysłowić, podać realne parametry jakie cie interesuję, bo rama obojętne jest czystą głupota z twojej strony dlatego temat wisi na włosku ze tak powiem.
Michcio34 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie to nie jest źle, wręcz bardzo dobrze, jednak zakładając temat trzeba sie odpowiednio wysłowić, podać realne parametry jakie cie interesuję, bo rama obojętne jest czystą głupota z twojej strony dlatego temat wisi na włosku ze tak powiem. Dobra : Rower będzie używany na co dzień (dojazd z celu a do b 5-10km) , ale też trasy czy wakacje takie żeby zrobić 100-150km . Rama jeździłam mojego taty i było ok , no ale śmiesznie to wygląda więc dajmy damską.
Mod Team mrmorty Napisano 7 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie i nieMyślałem że ostrzeżenie cokolwiek nauczy. Jak widac nie. ostrzegałem Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.