dnn Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam, Wybieram się w sobotę do Wiednia. Cel - przejechać trasę rowerową wzdłuż Dunaju aż do Pasawy. Czy mógłby ktoś polecić jakąś mapę? Na allegro nie mogę znaleźć czegoś takiego jak turystyczna mapa Austrii. Może samochodowa Europy w takim razie ? Jaka skala? Mógłby ktoś coś polecić? Druga sprawa, czy jest ktoś kto ma sprawdzony parking w okolicach Wiednia? Nie chcę wjeżdżać do centrum Wiednia i tam szukać parkingu bo zaliczenie stłuczki w czasie urlopu kiepska sprawa ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyko Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Najprościej, jak już będziesz w Wiedniu to idź do pierwszego lepszego punktu informacji turystycznej. Dostaniesz tam za darmo dokładne mapki z naniesionymi ścieżkami wzdłuż Dunaju, i z opisem ilości kilometrów na poszczególnych odcinkach. O inne mapy nie pytałem, ale też na pewno mają Co do normalnej mapy i skali to zależy. Jak chcesz jechać głównymi drogami to wybierz większą skalę, jak te główne drogi chcesz ominąć - mniejszą. Kompromis pomiędzy jednym, a drugim to jakieś 1:300000 1:400000. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.