DRE Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Startował ktoś w tej serii ? Jak to wygląda ? Ile osób startuje ? Ile z nich to totalni amatorzy ? Z jaką wypadało by dojechać średnią ? Chciał bym wystartować na krótkim dystansie (DEBIUT w jakiejkolwiek imprezie rowerowej) gdyż to blisko mojego miejsca zamieszkania, ale nie wiem czy jest sens z moim hexagonem i małym doświadczeniem Zależy mi aby nie odstawać za wiele od reszty. Wyniki na stronie niewiele mi mówią, miał tam ktoś 28 minut na 10 kilometrów, to żaden, wynik na pewno potrafie szybciej ale skąd moge wiedzieć czy nie było tam jakiejś stłuczki po drodze ? Prosze o pomoc Wyscig na rowerze innym niz szosowy, minimalna szerokość opon 34 mm, 100% asfalt, trasa stół, dystans 26km(short) - 52(long).
Radek0909 Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Hm, brzmi ciekawie, będę obserwował temat Jest sens ścigać się na średniobudżetowym crossie i bez SPD?
lisster Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Pewnie, że jest sens. Sam się ścigam na crossie i przyjeżdżam w 1 połowie stawki. Bez SPD też sobie poradzisz, próbuj!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.