Skocz do zawartości

[Rower] Kellys Thorx 10 kupić?

JacekN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Gdzieś powinienem się przywitać, ale chyba nie doczytałem. Więc witam tu wszystkich serdecznie. Chciałbym kupić rower górski w cenie 4000-5000. Rower ma służyć do jazdy w lesie,  po szutrach i po górkach,ale wyłącznie rekreacyjnie. Jeżeli jakieś imprezy to raczej rodzinnie. Mam 184 cm i ważę niestety prawie 100 kg. Po długotrwałym studiowaniu internetu i niniejszego forum oraz po wizycie w kilku sklepach mam taki mętlik, że już nie wiem o co chodzi. Zresztą w sklepach jest tak, że każdy ma jedną dwie lub trzy marki i chce wepchnąć co ma. A ja chciałbym obiektywną opinie więc liczę na Was. Po kilku próbach raczej na pewno chciałbym koła 26 lub 27,5. Jest mi wygodniej, a zwrotność jest dla mnie ważniejsza niż prędkość. Stawiam również na ramę aluminiowa ponieważ czasami będę jeździł z dzieckiem w foteliku. Chciałbym również , żeby był to już rower, który nie jest tylko bazą do dalszej rozbudowy, czy tez wymiany niektórych podzespołów. Chodzi o to, że raczej nie będę miał czasu na późniejszą wymianę niektórych elementów. I tak po wstępnym rozeznaniu znalazłem: Kellys Thorx 10 Special Edition, Cube LTD, Mbike Renegate Ultimate 27,5 oraz znalazłem Speca model z 2010 r. Rockhopper Expert. W przypadku speca chyba cena jest okazyjna bo 4100 po rabacie. Reszta cen standardowa póki co. Nie wiem już co robić. Pomóżcie proszę, Jacek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...