Skocz do zawartości

[nawigacja] Bryton Rider 50H - czy się opłaca?

Mawino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyznam, że i mnie interesuje ten temat.

Śledzę pilnie losy tej aukcji, przeczytałem opis urządzenia, ulotkę informacyjną, odwiedziłem stronkę producenta, dotarłem do instrukcji obsługi, brakuje tylko więcej lub mniej subiektywnej oceny osoby, która posiada to urządzenie i przetestowała je praktycznie.

Z aukcji wynika, że już kupiły trzy osoby.

No..... jeżeli ktoś wydaje siedem stówek na nawigację rowerową to umówmy się jest  "pozytywnie zakręcony", a jeżeli tak to pewnie zna i udziela się na tym forum.

Zatem panowie, a może i panie prosimy o kilka słów od siebie....

Napisano

No..... jeżeli ktoś wydaje siedem stówek na nawigację rowerową to umówmy się jest  "pozytywnie zakręcony", a jeżeli tak to pewnie zna i udziela się na tym forum.

Właściwie... Z tego, co szukałam, to była to jedna z najtańszych nawigacji rowerowych.

Owszem, była "nawigacja" z Holuxa, ale była to nawigacja, w której nie było map, nie wskazywała drogi i jedyne, co, to w domu mozna było później sprawdzić, jaką drogą się jechało...

Napisano

To prawda.

Produkty Mio czy Garmina są sporo droższe, niemniej w moim przypadku owe siedem stówek za nawigację rowerową to jednak sporo.

Tak czy owak brakuje mi recenzji posiadacza, polskiego posiadacza, który napisze kilka słów o użytkowaniu urządzenia w naszych warunkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...