Skocz do zawartości

[zakup] sklep w krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Szukam sklepu w Krakowie, który podejmie się złożenia roweru. Części wybrałem sam. Zadaniem sklepu będzie ich sprowadzenie i złożenie w całość. 

Jeśli ktoś zna jakiś sprawdzony sklep proszę o pomoc. Zależy mi na takim który nie ściągnie ze mnie milionów. 

Póki co chcę się zorientować, ile będzie mnie kosztować to chcę. Ewentualnie podyskutować na temat innych, może tańszych, a lepszych części. Wypadłem z tematu na 2 lata, więc zależy mi na kimś, kto się zna i uczciwie doradzi.

Co do terminu, to wiadome, że chciałbym mieć już :) Ale... Chcę kupić sprzęt, z którego będę zadowolony, więc powiedzmy, że od pierwszego września chciałbym już śmigać na nowym. 

Same koszty złożenia to pryszcz bo za wiele roboty nie ma. Jak masz ochotę to uderz na Kalwaryjską 14 (naprzeciwko "Korony"). Tylko się miejsca nie przestrasz bo to pozory. Goście to jedni z najlepszych fachur w mieście. Jak co prawdopodobne czasu mieć nie będą to może polecą Ci kogoś konkretnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...