jacekkoz Napisano 18 Maja 2006 Napisano 18 Maja 2006 Witam, poszukuję kogoś z okolic Wawer, Anin, Miedzylesie do wspólnego pojeżdżenia po okolicznych lasach. Nie jest to żadna oferta matrymonialna Jacek
Mod Team bikergonia Napisano 18 Maja 2006 Mod Team Napisano 18 Maja 2006 Żebym mieszkała w bliskich rejonach np. Anina to już miałbyś jedną chętną. Niestety mieszkam z drugiej str. wawy i jeżdże po kampinosie i nie za bardzo chce mi się jechać przez całe miasto. Ale nigdy nie mów nigdy więc niewykluczone. Pozdrower
Krzysztof B. Napisano 18 Maja 2006 Napisano 18 Maja 2006 Cześć, Mieszkam na Pradze wiec niedaleko mam Tylko Kiedy ? Pozdrawiam
Ecia Napisano 18 Maja 2006 Napisano 18 Maja 2006 Ja tam akurat nigdy nie jeździłam, bo mi nigdy nie było po drodze - ale również byłabym chętna (x2, bo z Moim Rycerzem) na jakąś wycieczkę w nowe okolice. Tylko nie wiem, czy w najbliższy weekend pogoda nas polubi ... Pozdrówko z deklaracją .
jarus220 Napisano 19 Maja 2006 Napisano 19 Maja 2006 Ja też jestem chętny tym bardziej odwiedze stare śmieci.No i oczywiście postawie piweczko Tobie Jacku ( Ty już wiesz za co :wink: ) .Chętnie też poprowadze całą lewobrzeżną grupe do miejsca spotkania z Jackiem A póżniej Panowie przejmą pałeczke.Nieśmiało proponuje róg ulic: Kajki i Odrodzenia ( duża szkoła podstawowa- nie sposób nie trafić) ale miejsce spotkania pozostawiam gospodarzom. Ja mimo iż mieszkam w środmieściu raczej nie zabłądzę i trafie na miejsce proponowanej ustawki. Tylko pytanie jest ...kiedy?. Pozdrawiam Jarek
jacekkoz Napisano 19 Maja 2006 Autor Napisano 19 Maja 2006 Witam, dzięki za odpowiedź Akurat te weekend zapowiada się dość kiepsko, poza tym nawet jak będzie ąłdna pogoda to macham wycieczkę w innym kierunku. Żona samochodzikiem bryka do znajomych na działkę pod Wilge a ja mam zamiar tam machnąć rowerkiem. O ile oczywiście pozwoli pogoda. Zobaczymy. Co do przejażdżki po MPK (Mazowiecki Park Krajobrazowy) to będę zapodawał tematy na forum. Moźe jakoś się uda spotkać. A moze podskoczę do Kampinosu. Rowerek w samochodzik i jestem w parę minut. Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.