Skocz do zawartości

[Warszawa Wawer] szukam chętnych...

jacekkoz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

poszukuję kogoś z okolic Wawer, Anin, Miedzylesie do wspólnego pojeżdżenia po okolicznych lasach. Nie jest to żadna oferta matrymonialna :P

Jacek

• Mod Team
Napisano

Żebym mieszkała w bliskich rejonach np. Anina to już miałbyś jedną chętną. Niestety mieszkam z drugiej str. wawy i jeżdże po kampinosie i nie za bardzo chce mi się jechać przez całe miasto. Ale nigdy nie mów nigdy więc niewykluczone. Pozdrower :P

Napisano

Ja tam akurat nigdy nie jeździłam, bo mi nigdy nie było po drodze ;) - ale również byłabym chętna (x2, bo z Moim Rycerzem) na jakąś wycieczkę w nowe okolice. Tylko nie wiem, czy w najbliższy weekend pogoda nas polubi ;) ...

Pozdrówko z deklaracją :) .

Napisano

Ja też jestem chętny tym bardziej odwiedze stare śmieci.No i oczywiście postawie piweczko Tobie Jacku ( Ty już wiesz za co :wink: ) .Chętnie też poprowadze całą lewobrzeżną grupe do miejsca spotkania z Jackiem A póżniej Panowie przejmą pałeczke.Nieśmiało proponuje róg ulic: Kajki i Odrodzenia ( duża szkoła podstawowa- nie sposób nie trafić) ale miejsce spotkania pozostawiam gospodarzom. Ja mimo iż mieszkam w środmieściu raczej nie zabłądzę i trafie na miejsce proponowanej ustawki. :)

Tylko pytanie jest ...kiedy?.

Pozdrawiam

Jarek

Napisano

Witam,

dzięki za odpowiedź :) Akurat te weekend zapowiada się dość kiepsko, poza tym nawet jak będzie ąłdna pogoda to macham wycieczkę w innym kierunku. Żona samochodzikiem bryka do znajomych na działkę pod Wilge a ja mam zamiar tam machnąć rowerkiem. O ile oczywiście pozwoli pogoda. Zobaczymy.

Co do przejażdżki po MPK (Mazowiecki Park Krajobrazowy) to będę zapodawał tematy na forum. Moźe jakoś się uda spotkać.

A moze podskoczę do Kampinosu. Rowerek w samochodzik i jestem w parę minut.

Jacek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...