Skocz do zawartości

[zakup akcesoriów] Dziś promocja na ..... lista obecnych promocji na akcesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj przyszedł mi do głowy pomysł podczas czyatania jednego wątku że może warto założyć jeden który zbierałby informacje o obecnie trwających promocjach na akcesoria rowerowe.

Czasami zdarza się że Lidl, decathlon mają na coś obniżki ... ale kto byłby w stanie to wszystko samodzielnie sprawdzić ...

Co sądzicie o tym pomyśle ?

wydaje mi się dobry ale wymagał by kilku poprawek i wprowadzenia pewnych zasad, aby po 2 dniach nie zrobiło się 300 postów w tym temacie.

Trzeba założyć że jest to temat, w stylu [zakupy cz. 4] czyli same informacje itd. bez zbędnego kłócenia się, wymiany zdań itd. w tedy to zda egzamin. A ktoś kto będzie zainteresowany danymi promocjami, to zbierze inf. na ich temat we własnym zakresie :)

Pierwszy pomysł to opis w stylu.

Spodenki XXX z Deathlona normalna cena 169 obecnie 89 zł. Obowiązuje do xx.xx.xxxx

Ewentualne dyskusje nt. tych elementów można robić w innych wątkach i podlinkować pod daną informację

Nawet sam miałem niedawno pomysł żeby założyć taki wątek "tanie pedalowanie/kręcenie" wrzucaloby się tam wszelkie promocje na części do roweru z podaniem starej i nowej ceny. Z tym że musiałby to być naprawdę okazję, a nie sytuacje gdzie w innych sklepach można kupić w tej samej cenie i to bez promocji

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

• Mod Team

Panowie pomysłodawcy... takie tematy pojawiał się już setki razy i albo zdychał śmiercią naturalną (  głównie brak aktualizacji ) lub też przeradzał się w temat będący spisem reklam sklepów rowerowych z milionem postów z tych sklepów. 

Strony sklepów są aktualizowane na bieżąco i tam proszę szukać informacji o ewentualnych promocjach.

Generalnie na chwilę obecną nie ma zgody ze strony administracji na darmową reklamę w jakiejkolwiek postaci.

Temat dyskontowy został założony 

http://www.forumrowerowe.org/topic/130671-dyskonty-lidl-biedronka-aldi-i-innne-sklepy-oferta-rowerowa-sezon-2013/page-24?hl=lidl&do=findComment&comment=1250136

http://www.forumrowerowe.org/topic/143428-dyskonty-lidl-biedronka-aldi-etc-oferta-rowerowa-2013-cz2-bez-spamu-prosz%C4%99/?hl=lidl

Mam nadzieję,że to wyczerpuje dyskusję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...