TocaS Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Stoje przed wymianą korby i aktualnie nie mam pieniędzy. W tej chwili mam korbe Deore XT bardzo zniszczoną po 21 tyś km i musze kupić coś nowego. Czy to się opłaca ?? http://allegro.pl/item104193372_uzywana_ko...a_od_1_zl_.html Chodzi mi o to aby spojrzeć na koronki tej korby wyglądają na wyjechane aleo z zewnętrznej strony wygląda lepiej od mojej, aktualnie jestem bez $$ i potrzebuje coś w tej cenie używanego byle przejechało około 2 tyś km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Za wiele nie widać na tych fotak ,niech koleś pośle Ci na maila większe fotki .Ja bym tam używanego nie kupował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 A nie można kupić samych nowych zębatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 no to ta korba ma przejechane spoooro ponad 2kkm wystarczy spojrzeć na ząbki największej zębatki są one trójkątne a powinny być trapezy!!! jak masz xt to jaknajbardziej możesz wymienić same zębatki na pewno 1 masz ok a 2 i 3 mozna wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ...z tym, że lewa korba jest uszkodzona. Ewentualnie przełoże z drugiego roweru Alivio na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.