KMtown Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mam do was pytanie jaką trasę polecacie żeby dostać się z NT do Myślenic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Siemka KMtown ja w zeszły weekend odbyłem wyprawę rowerową od piątku do niedzieli na trasie Katowice - Zakopane - Kraków - Jura - Katowice łącznie 464 km w 3 dni. Podczas powrotu między Nowym Targiem, a Myślenicami miałem problem jak się przedrzeć na Kraków gdyż leci tam ekspresówka czyli zakaz jazdy rowerem ja jechałem tak jak na załączonej mapce czyli leciał byś w Lubieniu na Kasinę Małą do Mszany Dolnej a z Maszany Dolnej na Kasinę Wielką a nastepnie na Dobczyce i z Dobczyc odbicie w lewo na Myślenice . Ewentualnie ryzyk fizyk i cięcie ekspresówką może cię nie drapną pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie ma żadnego ryzyka jak się pojedzie zwykłą drogą wzdłuż ekspresówki. Tu się nic nie zmieniło i jak było tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.