KMtown Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Mam do was pytanie jaką trasę polecacie żeby dostać się z NT do Myślenic ? Oczywiście mowa o jeździe rowerem
beskid Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Możliwości jest masa więc chociaż sprecyzuj czy tylko szosa czy nie. Osobiście zawsze w drugą stronę jechałem przez Koninki-Tabołów i Turbacz.
KMtown Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 Może być teren cały czas teren Ale Turbacz wolę ominąć zależy mi w pewnym sensie na szybkim dostaniu się z punktu A do punktu B
beskid Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 No to w czym problem aby jechać "zakopianką"?? Szybciej już się nie da bo na drodze stoją Gorce. Można jeszcze przez Przeł Knurowską - Ochotnicę i przeł Młynne ale to już trochę na około.
KMtown Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 A tam nie ma zakazu wjazdu rowerów na te drogi 2 pasmowe ?
beskid Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Przecież od Lubnia zjedziesz na starą "zakopiankę" dostając się do Pcimia. Stąd najlepiej skręć w prawo i zaraz za mostem na Rabie w lewo. Dojedziesz do Stróży skąd skręcisz w szlak rowerowy biegnący na Zarabie. Generalnie obok drogi szybkiego ruchu spokojnie też cały czas szosą możesz się dostać po drogach lokalnych do Myślenic. Wszystko jest dobrze oznakowane.
mansi Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 http://www.trasygps.com/trasy/pokaz/1897/zakop/ Jesli chcesz ominąć zakopianke skorzystaj z części tej trasy Ja miałem nią jechać ale nie znalazlem nikogo kto by się przyłączył
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.