Proforma Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Szukam osoby chętnej do wspólnych wypadów rowerowych. Jestem mieszkańcem Łodzi, konkretnie osiedla Janów. Jeżeli chodzi o trasy - kiedy wybieram jazdę w kierunku północnym, przejeżdżam przez Mileszki, Stare Moskule, Rogi, Łagiewniki, Arturówek. W przypadku opcji południowej zazwyczaj jadę przez Feliksin, Wiskitno, Stare Chojny, Rudę Pabianicką (las Popioły), czasami zahaczam o Lublinek. Jestem otwarty na propozycje innych tras, nie widzę problemu, żeby odwiedzić np. Złotno czy Radogoszcz. Preferuję raczej drogi szutrowe, leśne, ewentualnie asfaltowe o małym natężeniu ruchu. Prędkość ok. 15 km/h, zasięg kilometrowy różny, w ciągu tygodnia jeżdżę ok. 30-40 km, natomiast w weekend robiłem trasy nawet do 148 km. Pozdrawiam.
IVANVII Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Szkoda ,że nie napisałeś tydzień temu. W sobotę wróciłem z Łodzi do Częstochowy gdzie mieszkam... Środa- Częstochowa---> ŁódźCzwartek -Łódź --->Łęczyca--->Łódź 127 km/Łęczyca- zamek,szlak bitwy nad Bzurą 39, największy kościół romańskiKolegiata w Tumie/Piątek - Łódź--->Tomaszów Mazowiecki---> Łódź 137 km/Spała, Konewka- największy bunkier-schron kolejowy,Inowłódz odbudowanyzamek XV w. /Sobota -Łódź ---> Częstochowa przez Pabianice, Ciszę ... 152 kmZ Łodzi wszystkie wyjazdy z miasta drogami rowerowymi,Tomaszów Maz.- Spała droga rowerowa przez las 9 km,pozostałe przejazdy lokalnymi drogami z dobrym asfaltem i minimalnym ruchem samochodowym.
Mod Team Pixon Napisano 5 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2013 Tutaj masz właściwy temat do umawiania się na wycieczki/treningi w Łodzi: http://www.forumrowerowe.org/topic/131166-ustawkaspotkanie-%C5%82%C3%B3dzkiej-strefy-frorg-cz-2/ Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.