Skocz do zawartości

[cube analog 2012] dokladna specyfikacja

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam cuba analoga z tamtego roku. moglby mi ktos poradzic gdzie moge znalezc dokladna specyfikacje tego modelu, chodzi mi o model suportu, kasety i mniej o lancuch czy detki, nie moge nigdzie tego znalezc, a przeczytalem "caly internet" chcialbym tez sie dowiedziec czy moge zmienic korbe na ta lepsza z tym supotrem co ma lozyska zewnetrzne-te wieksze, ale tego jeszcze az tak dokladnie nie szukalem.

no mam ten rower, ale jak mam sprawdzic suport-nie chce rozkrecac tylko po to-zreszta nie mam czym, a kaseta, to nie widze na niej nic napisane-jest czarna, moze sie slabo przygladalem, sprawdze jeszcze raz, ale nie o to chodzi, bo chcialbym to wszystko gdzies poprostu znalezc w necie i niema, jak komus chcialbym np. polecic i ktos przed kupnem chcialby wiedziec dokladnie, to jak sprawdzi detki i suport nawet w sklepie?

Znaczy sie masz ten rower i nie możesz podejść i przeczytać co jest na tych cześciach napisane ?

Ad 2 , korbę możesz zmienić

M

no mam ten rower, ale jak mam sprawdzic suport-nie chce rozkrecac tylko po to-zreszta nie mam czym, a kaseta, to nie widze na niej nic napisane-jest czarna, moze sie slabo przygladalem, sprawdze jeszcze raz, ale nie o to chodzi, bo chcialbym to wszystko gdzies poprostu znalezc w necie i niema, jak komus chcialbym np. polecic i ktos przed kupnem chcialby wiedziec dokladnie, to jak sprawdzi detki i suport nawet w sklepie?

Wszystkie potrzebne informacje masz na widelcu. Kasetę masz 9 rz i więcej wiedzieć nie musisz. Nie wiesz ile ma zębów to policz.

Możesz bez kłopotu wejść w posiadanie korby z osią zintegrowaną.

super, dzieki, temat do zamkniecia, bo i tak sie nie dowiem tego co chcialem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...