wodzikos Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 witam, mam cuba analoga z tamtego roku. moglby mi ktos poradzic gdzie moge znalezc dokladna specyfikacje tego modelu, chodzi mi o model suportu, kasety i mniej o lancuch czy detki, nie moge nigdzie tego znalezc, a przeczytalem "caly internet" chcialbym tez sie dowiedziec czy moge zmienic korbe na ta lepsza z tym supotrem co ma lozyska zewnetrzne-te wieksze, ale tego jeszcze az tak dokladnie nie szukalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Znaczy sie masz ten rower i nie możesz podejść i przeczytać co jest na tych cześciach napisane ? Ad 2 , korbę możesz zmienić M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzikos Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 no mam ten rower, ale jak mam sprawdzic suport-nie chce rozkrecac tylko po to-zreszta nie mam czym, a kaseta, to nie widze na niej nic napisane-jest czarna, moze sie slabo przygladalem, sprawdze jeszcze raz, ale nie o to chodzi, bo chcialbym to wszystko gdzies poprostu znalezc w necie i niema, jak komus chcialbym np. polecic i ktos przed kupnem chcialby wiedziec dokladnie, to jak sprawdzi detki i suport nawet w sklepie? Znaczy sie masz ten rower i nie możesz podejść i przeczytać co jest na tych cześciach napisane ? Ad 2 , korbę możesz zmienić M no mam ten rower, ale jak mam sprawdzic suport-nie chce rozkrecac tylko po to-zreszta nie mam czym, a kaseta, to nie widze na niej nic napisane-jest czarna, moze sie slabo przygladalem, sprawdze jeszcze raz, ale nie o to chodzi, bo chcialbym to wszystko gdzies poprostu znalezc w necie i niema, jak komus chcialbym np. polecic i ktos przed kupnem chcialby wiedziec dokladnie, to jak sprawdzi detki i suport nawet w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 3 sekundy w google: http://mountain-bikes.findthebest.com/l/3969/2012-Cube-Analog-Disc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzikos Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 3 sekundy w google: http://mountain-bikes.findthebest.com/l/3969/2012-Cube-Analog-Disc no super, ale gdzie tu jest kaseta i reszta co opisalem, faktycznie jest suport i nawet srednica sztycy siodelka, ktorej tez szukalem, ale niema reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Wszystkie potrzebne informacje masz na widelcu. Kasetę masz 9 rz i więcej wiedzieć nie musisz. Nie wiesz ile ma zębów to policz. Możesz bez kłopotu wejść w posiadanie korby z osią zintegrowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzikos Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Wszystkie potrzebne informacje masz na widelcu. Kasetę masz 9 rz i więcej wiedzieć nie musisz. Nie wiesz ile ma zębów to policz. Możesz bez kłopotu wejść w posiadanie korby z osią zintegrowaną. super, dzieki, temat do zamkniecia, bo i tak sie nie dowiem tego co chcialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.