Skocz do zawartości

[Licznik] Jaki przewodowy do 50zł.

legolass97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkim na forum.

Potrzebuje licznik rowerowy do 50zł. Poczytałem trochę i wybrałem wstępnie ten:

http://www.centrumro...igma,24202.html

Czytałem tylko że montaż licznika po pewnym czasie się wyrabia i może wypaść.

Licznik będę używał codziennie, dojazdy do szkoły i z powrotem. Licznik będę wyjmował co najmniej 2-3 razy dziennie.

Opcje jakie chciałbym mieć to podstawowe jak: aktualna prędkość, ( średnia prędkość - model który podałem nie ma tej opcji ) pokanany dystans dzienny/cały, czas jazdy, zegar.

Chcę aby był jak najlepiej wykonany w tej cenie.

Fajnie by było jak by była opcja średniej prędkośći ale jak miałbym wziąć gorzej wykonany licznik to wolę sigmę bez tej funkcji.

Przydało by się też podświetlanie, bo mogę często wracać wieczorami lub wcześnie rano. I pytanie: Czy licznik który podałem ( sigma 509 ) ma podświetlany ekran? Bo nie mogę znaleźć informacji o tym.

Jak to jest z podawaniem prędkośći ? Czy podczas przyśpieszania/zwalniania pokazywana prędkość przeskakuje co np. 5km/h? Czy jest to w miarę płynne?

Wiem że są takie tematy ale albo cena inna albo stare. A mi chodzi głównie o moje wymagania.
Dziękuje za pomoc i pozdrawiam!

Licznik z linka to sigma 509 za 50zł. Bo coś link nie działa.

Napisano

Pomoże ktoś? Potrzebuje dość szybko licznik. Do wymagań które podałem chciałbym jeszcze średnią i max prędkość jaką udało by mi się uzyskać. Wiem że sigma 509 nie ma obu tych opcji. Czy może jest jakiś inny licznik w podobnej lub trochę wyższej cenie z tymi opcjami równie warty uwagi jak sigma i trwały.

Proszę o szybką  pomoc i dziękuje.

Napisano

Znalazłem tą sigmę 1200 w sklepie w którym chciałem brać 509 i jest tylko 10zł droższa od 509. A i mogę odebrać osobiście więc koszt przesyłki odpada.

http://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/liczniki-rowerowe/przewodowe/p,licznik-bl-1200-sigma,27270.html

To mogę spokojnie brać?

że spokojem możesz brać,na pewno się nie zawiedziesz.Sam w moim mtb mam licznik sigmy i mogę powiedzieć ci że żadnych problemów z nim nie miałem.Co do tej sigmy 1200 to wątpię żebyś za tą cenę znalazł lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...