RideRZe Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witajcie ! Jaka jest róznica od Tarczówek a normalnych ? ,to pytanie mnie nortuje od paru miesięcy a nawet lat ! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 normalne czyli jakie? Stawiam że chodzi o Vki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RideRZe Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 @UP Macie mój rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xawaxus Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 uwierz mi odpowiedzi będzie mnóstwo jak wpiszesz to na google lub wikipedii tam się wszystkiego dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Proszę miła lektura wszystko w jednym http://www.forumrowerowe.org/topic/67386-hamulce-tarczowe-czy-v-brakei/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.