xawaxus Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Myślę że ładnie wygląda! Dżizas krajs co to ma być za temat...
sandik2o13 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 Myślę że ładnie wygląda! Dżizas krajs co to ma być za temat... no normalnie nie wiem jaki rower wybrac żeby był lekki i miał dobry osprzęt itp.. może doradzisz
xawaxus Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 no to: 1. nie ten dział 2. zła nazwa tematu 3. w tym celu nie daje się zdjęcia roweru tylko link do specyfikacji czy coś w tym stylu, po zdjęciu raczej o osprzęcie za dużo się nie dowiem pozdrawiam
Mod Team mrmorty Napisano 4 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 4 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.