lisek850 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam chciałbym kupić hamulce XT i mam problem ponieważ są różne modele M765, M775 i M 785. Pytanie które byście polecali, które są mniej awaryjne itp? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Im wyższy numerek tym nowszej generacji są hamulce. Miałem dwa ostatnie i raczej polecam Ci m785. Brakuje tam tylko monolitycznej budowy klamki i by było idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek850 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Im wyższy numerek tym nowszej generacji są hamulce. Miałem dwa ostatnie i raczej polecam Ci m785. Brakuje tam tylko monolitycznej budowy klamki i by było idealnie a porównanie z XTR masz?czy nie ma praktycznie żadnej różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nie miałem xtr. Różnica prawdopodobnie zbiega się do innej (monolitycznej) budowy klamki tak jak w saincie. Myślę że z samych XT będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.