papanf Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 szukam rekawiczek do XC/enduro do max 180 zl na oku mam NW skeleton, Fox Dirtpaw -06 (nigdzie ich nie mozna dostac.a czailem sie na takie zielone ) no i troy lee designs...... ktore ? a moze jakies inne? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Po 1 po co ci rękawice za 180zł Po 2 mam dirtpawy i są super śmigam w nich drugi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja na Dirtpawach jeżdżę też 2-gi sezon i są prawie jak nowe. Poza tym są dużo tańsze niż te 180zł, ja na wiosnę zeszłego roku dałem za nie 123zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 hm 05 czy 06 ? oplaca sie dolozyc paredziesat zlotych do tegorocznego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 eeeeeeeh... nie moge zadecydowac ,skeleteony, dirtpaw czy TLD ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 proponuje Dainese! Fox wymieka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 hm 05 czy 06 ? oplaca sie dolozyc paredziesat zlotych do tegorocznego modelu? Model na 2006r. wygląda na mniej przewiewny a to wada w lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 IMHO dianese stricte wyczynowe! btw jak już koniecznie chcesz wydać ok 200zł jedź do najbliżeszego dystrybutora AXO i kup sobie tam. . . jeździłem 2sezony na bmxie w tym łapkach. . są zajefajne. Ale to było 2 roki temu teraz one niestety staniały i kosztują zaledwie. . . 140zł ale poolecam . Axo Descend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A co sądzicie o rękawiczkach Northwave x-country ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.