PIATEK Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Wczoraj i dziś zrobiłem łącznie ze znajomymi prawie 40 km, ktoś chętny się przyłączyć to zapraszam. Będziemy teraz jechać we środę o 19.30 wspomagani oczywiście latarkami .
PIATEK Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 W niedziele kolejny obiazd rowerowy o 12.30 na ścieżce rowerowej ul. Zdrojowa Gryfice, zapraszam chętnych, pogoda się klaruje i czas zacząć kondycję wyrabiać.
PIATEK Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Co taka cisza?? Niema żadnego rowerzysty z okolicy??
CUBEMAN Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 Czesc Gryficzanie i Gryficzanki Jestem wlasnie jak co roku w Gryficach (dokladnie to zaraz obok Gryfic) i chetnie z kims popedaluje. Bede tutaj jakos do polowy sierpnia. Jak tu jestem, to zazwyczaj smigam sobie gdzies nad morze, albo krece sie po okolicy (mowie o rowerowaniu). Lubie szutry, lasy, oraz malouczeszczane asfalty. Moge sie przejechac na spacerek 20 km lub na dalszy spacerek np 150 km - dopasuje sie Nie jezdze szybko, bo sie boje, ze mi sie brzuch wkreci w lancuch. Tak wiec ze mna kazdy da rade, ale czasem ja moge nie dac rady
PIATEK Napisano 13 Lipca 2015 Napisano 13 Lipca 2015 Cześć CUBEMAN, zapraszam jutro na plac po godzinie 19.30, jeździmy po lasach i innych okolicach. Tu nasz znajdziesz: https://www.facebook.com/groups/gruparowerowagryfice/
CUBEMAN Napisano 13 Lipca 2015 Napisano 13 Lipca 2015 Nie mam FB :/ ale podjade o 19:30. Chodzi o ten plac z fontanna? ... No dobra, zalozylem konto na FB... Do zobaczenia jutro.
PIATEK Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Super, widzę że już dodałeś się do wydarzenia . Postaramy się dodać trasę na dziś tak koło 35 km.
Gość Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Ja też jestem z okolic Gryfic i chętnie z kimś mógłbym pojeździć ... Mam trekkinga - głównie asflat , nie szybkie tempo (średnia ok. 18km/h na trasie 100,0 km), z mniej wytrenowanymi mogę pojeździć krótkie dystanse - 30,40 km .. w okolicach - np. z Gryfic przez Kołomąć, Trzygłow, itd . itd Mechowo, Łęczna i jakiś powrot. Mogą być także lasy, ale nie zbyt ekstremalne Nie jestem pewny czy rower da radę z porządnym terenem.
Nastar Napisano 15 Września 2015 Napisano 15 Września 2015 Witam w temacie. Od niedawna w związku z pracą pomieszkuję w tygodniu w Stargardzie Szczec. Oczywiście jest tu już ze mną mój rowerek (Kellys Yellow) ;-) Kilka dni temu mała przejażdżka po mieście a dziś lasami, polami aż dotarłem do Miedwia. Jest plan żeby je objechać wkoło (coś a'la trasa maratonu). No i korci mnie jeszcze jesienna Puszcza Bukowa. Jest może ktoś z okolicy kto zna te tereny lepiej pod kątem interesujących tras dla MTB ? W sumie wszystko będzie ok oprócz asfaltu :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.