Szczpn Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam, Po zapoznaniu się z kilkoma tematami na tym forum wpadły mi w oko dwie w/w kurtki. Chciałbym się jednak jeszcze czegoś dowiedzieć o tych kurtkach: 1) czy Grodlock jest kompaktowy i da radę go przewozić przymocowanego do roweru oraz jak bardzo sie w nim upocę w cieplejsze dni (pow. 15 st. C) gdy użyję go dla ochrony w przypadku deszczu. 2) jak sprawuję się Functional w temperaturze około 5 st. C Potrzebuję przeciwdeszczowej kurtki, w której można jeździć w chłodniejsze dni (od 5 st. C do 10-15 st. C), a w cieplejsze dni by służyła awaryjnie w przypadku deszczu. Mile widziane wszelkie opinie. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczpn Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Podbijam Czy ktoś posiada jedną z tych kurtek i mógłby się podzielić opinią? Zbliżam się do zakupu, więc każda opinia będzie pomocna. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bat1 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Posiadam Endure gridlock. Nie testowałem jej co prawda jeszcze powyzej 15 stopni, ale ponizej daje rade. Są jeszcze rozpinane panele pod pachami dla wentylacji. Kurtka po złożeniu jest dosć duzych rozmiarów jak dla mnie,takze kompaktowa to ona nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.