wiewioor Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zamontowałem xcra do mojego Hexagona i w porównaniu do zooma to.. niema żadnego porównania:) Xcr się fajnie pode mną ugina (80kg), na razie zrobiłem tylko 50 km. Myślę, że jeszcze się trochę rozrusza po większym przebiegu. Jestem zadowolony ze zmiany. Przód podniósł się jakieś 3,5 cm, ale po uwzględnieniu sagu różnica jest mniejsza. Co do jazdy na nim to jeździ się trochę inaczej, nie mówię, że lepiej czy gorzej po prostu inaczej (szczególnie przy skrętach). Stwierdzam, że te 3-4 cm w amatorskiej jeździe nie jest, aż tak odczuwalne. Na koniec zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bortas Napisano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam, ja również zamontowałem XCR (LO-R) 2013. Prowadzenie delikatnie się zmieniło. Łatwiej się skręca - czyli dla mnie na plus. Ładnie wybiera nierówności i łatwiej mogę wykonać ciasny skręt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 i git. ja zmienilem 63mm na 120mm i widze tylko pozytywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 W ramie od X3 2012 był 100mm. 120 mm epicon też pasuje, ale wolę 100mm. lubię niską pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.