patrykreset Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 witam chce zakupic ten rower za cene 2051zł nowy rama 21" http://www.kross.pl/pl/2013/mtb-xc/level-a4 ale nie wiem czy jest dobry. Więc tak jak w temacie prosze o opinie użytkownikow forum jak i samego roweru z góry dziękuje
adhed Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 dobry to pojęcie względne - zależy od wymagań i budżetu jeśli to Twój pierwszy markowy rower to na pewno będziesz zadowolony. Osprzęt typowy jak na rowery nowe w tym przedziale cenowym, w przyszłości pewnie chciałbyś wymienić amortyzator. Jak chcesz coś lepszego to w cenie 2k nastaw się na używkę
PjeseczeQ Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 No to bier tego a4 (tylko uważaj żeby ci rama nie krachła), od razu sprzedaj XCM i kup XCR'a jakiegoś przynajmniej.
nemo2009 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 rama 21" http://www.kross.pl/...mtb-xc/level-a4 ale nie wiem czy jest dobry Rower niczym specjalnym nie wyróżnia się w tej klasie cenowej,po za hamulcami Hayes,z którymi polskie serwisy mogą mieć problemy.
ktotek Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 BTW - ile Ty masz wzrostu, że mierzysz w tak dużą ramę - 21"? Rower jak rower, dobrze dobrany rozmiar jest ważniejszy od szczegółów specyfikacji. czekam na dalsze opinie
patrykreset Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 BTW - ile Ty masz wzrostu, że mierzysz w tak dużą ramę - 21"? Rower jak rower, dobrze dobrany rozmiar jest ważniejszy od szczegółów specyfikacji. 190CM
ktotek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Rower wydaje się być bardzo przyzwoity za tę cenę. Na żywo oglądałem tegorocznego A5 - bardziej podobało mi się malowanie ramy i ma m.in. nieco lepszy amorek, więc warto go rozważyć, o ile dołożenie 300-350zł nie jest problemem. Niewiele wiem o tych nowych ramach. Mam Levela A6 z 2009 roku i mogę pisać praktycznie w samych superlatywach. Rama dość lekka, sztywna, dobrze przenosząca napęd, o bardzo odpowiadającej mi geometrii. No ale te nowe Levele to inne ramy, inne rowery. Musiałbym na tym rowerze solidnie pojeździć żeby móc z czystym sumieniem polecać...
patrykreset Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 Rower wydaje się być bardzo przyzwoity za tę cenę. Na żywo oglądałem tegorocznego A5 - bardziej podobało mi się malowanie ramy i ma m.in. nieco lepszy amorek, więc warto go rozważyć, o ile dołożenie 300-350zł nie jest problemem. Niewiele wiem o tych nowych ramach. Mam Levela A6 z 2009 roku i mogę pisać praktycznie w samych superlatywach. Rama dość lekka, sztywna, dobrze przenosząca napęd, o bardzo odpowiadającej mi geometrii. No ale te nowe Levele to inne ramy, inne rowery. Musiałbym na tym rowerze solidnie pojeździć żeby móc z czystym sumieniem polecać... kupiłem level a4 2013 jak dojdzie i przetestuje dodam opinie kupiłem w salon-rowerowy.pl
ktotek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 kupiłem level a4 2013 jak dojdzie i przetestuje dodam opinie kupiłem w salon-rowerowy.pl No to gratki, niech służy dobrze!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.