LUKASZ1980 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam ,szukam spodenek z wkładką na szelkach.Chodzi o rozmiar,mam 192 i wszystko co mierzyłem jest trochę małe.Wiadomo jak coś nie leży idealnie, to człowiek się męczy.Jest może jakiś wysoki rider,co może coś polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scibor Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam. Ja kupilem spodenki na szelkach od BCM nowatexu. Mam 196 cm wzrostu, 120kg wagi wiec jezeli dla mnie zrobili to u ciebie tez sobie dadza rade ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Szyli na zamówienie.Wysokość mają do 186cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scibor Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Cena byla taka sama jak "gotowych" spodenek, wiec nie widze tutaj zadnej roznicy dla odbiorcy koncowego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Attorn Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja mam 197 cm wzrostu, bez zamawiania kupiłem spodenki rowerowe XXXL Sobike http://sporto.com.pl/pl/p/SOBIKE-BROKEN-spodenki-rowerowe-z-szelkami/116. Mam wrażenie, że na bardzo potężnego będą za małe, ale na normalnie zbudowanego i szczupłego się nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trezor Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 a przymierzałeś te http://www.skapiec.pl/site/cat/2556/comp/4156551#gallery ?? one są w rozmiarze nawet XXL:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Zapytam w BCM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.