MaxWayne Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ktoś chętny żeby przejechać 28 kilometrów po terenie na trasie bikemaraton http://www.bikemaraton.com/public/spaw_upload/images/bielawa/2013/bielawa_trasa.jpg byłem w środę i było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A skąd jesteś? Tak żeby Ci pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jestem ze Świdnicy jadę szynobusem do Dzierżoniowa i stamtąd pedałuje do Bielawy, pasuje ci w dni robocze czy tylko wolne? jutro mogę o 11:20 wyjechać i o jakiejś 12:10 będe po startem, mogę też o 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Byłbym chętny, ale jutro akurat zaplanowałem sobie dzień. Do Bielawy mam z 20km.O 14 nie proponuje, bo jutro niezły upał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Sorry dopiero teraz przeglądam forum, więc chyba troche się spóźniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Wszystko aktualne, jak wiesz. Terminy przełożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Przejedźcie sobie trasę Mega, albo przynajmniej co ciekawsze jej fragmenty. Mini wieje nudą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 jedziemy http://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=A1BCE695BA621BC8B20CE97E13A3267E?fileId=wgvpbdvsygpzkwzc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ale ja chyba jutro odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.