zondrin Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam, Miał by ktoś w Łodzi okolice najlepiej Retkini klucz do suportów typu KINEX? Potrzebował bym pożyczyć ewentualnie podjechał bym z ramą... Oczywiście że tak powiem za piwko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walen Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Mógłbyś wyjaśnić co dokładnie masz na myśli, bo nie za bardzo się orientuję? Do jakiego dokładnie suportu? Szczerze mówiąc nigdy nie miałem kinexa (chyba) stąd moja ignorancja w tym temacie. Czy kinex ma jakiś swój własny system montażu? No i pewnie najszybciej będzie podjechać do serwisu, bo jeśli to tylko odkręcenie misek, to powinni zrobić od ręki (np. Cz. Pacholec na Kilińskiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zondrin Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Temat już generalnie nie aktualny bo kupiłem już ten klucz, a tak dla Twojej ciekawości swoją drogą jest wujek google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.