Bo0b Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam szukam opini na temat sklepów rowerowych na śląsku. gdzie warto kupować ? Gdzie warto serwisować ?Muszę w najbliższym czasie oddać amortyzator do serwisu zastanawiam się nad MK BIKE w Jaworznie (Grunwaldzka 137) lub sklepem AUTHOR'a w Imielinie (Św Brata Alberta 76).ktoś z was korzysta z tych sklepów, serwisuje w nich ?Mile widziane propozycje innych slepów w okolicy
Myopic Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 Przy zakupie w sklepie MK BIKE w Sosnowcu kilku części rowerowych szef sklepu rzucał w moim kierunku wulgaryzmami np. do swego pracownika zwrócił się cyt. "weź no wyj.eb Klientowi!", co miało być chyba formą żartu, jako reakcja na moje zwykłe pytanie, czy sztyca po obcięciu została wypiłowana pilnikiem. To tylko jeden przykład z całej serii niestosownych zachowań sklepu w stosunku do Klienta. Z takim chamstwem nie spotkałem się przez całe moje życie. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, chyba że jesteś małpą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.