TomekK82 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam. Znów zwracam się do Was z moim problemem. Problem mój polega na tym że w nowo zakupionych butach Shimano SH-M077 nie ma blach w podeszwie do których przykręca się bloki. Zamówiłem też nowe pedały SHIMANO PD-M540 wraz z blokami i okazuje się że w komplecie bloków tez niema tych blach. Czy to jest norma że te blachy kupuje się oddzielnie, czy sprzedawcy chcą mnie oszukać? Czy blachy do butów SPD są wszystkie takie same i każde będą pasować do SH-M077? Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Blachy są w zestawie z butami, shimano je do dupy pakuję, latają luzem w kartonie przez co często wypadają.Raczej wszystkie będą pasować do tych butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekK82 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Uff, znalazłem, oczywiście nie obyło się bez wymiany zdań z żoną, która to odebrała buty od kuriera i zdążyła już karton do kosza wyrzucić. Na moje szczęście kosz zabierają w przyszłym tygodniu. Jeszcze raz dziękuję. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.