dzik333 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja się zbieram do wyjazdu ale nie zaszkodzi mi zapytać czy znalazł by się ktoś chętny.Ja wyjechałbym z Tarnowa do Visoko w Bośni (z stamtąd już nie tak daleko do Morza Adriatyckiego i tak z minimum bym stawiał na 100km dzienne.Do pokonania rowerem 864Km w jedna stronęCel podroży; przygoda oraz piramidy w Bośni (puki jest szansa) parę dni na doszczętne podleczenie się w komorach plus dołożenie swej cegiełki w odkrywaniu przeszłości. więcej na Oczywiście im taniej by wyszło tym lepiej.Jak były by chęci można by z rowerami przejechać samochodem i tam szaleć na roweruch ale to już nie to samo.Na razie twardego terminu nie mam wiec jadę gdy uznam ze to już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trasymasy Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 W jedną stronę 864km ok. A czy sprawdzałeś jak stamtąd wrócić np. pociągiem? Ostatnio na Białorusi nie wpuścili mnie z rowerem do pociągu ponieważ musiał być spakowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik333 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Myślę że jak już to i wracać rowerem ale trochę zmienioną trasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymi07 Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Myślę że jak już to i wracać rowerem ale trochę zmienioną trasą Ciekawy plan, może dołącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.