Rafolek Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jeżeli ktoś poszukuje odzieży rowerowej typu spodenki, koszulki, ewentualnie softshell to wczoraj przechodzą się po centrum handlowym natknąłem się na ciekawe promocje w 4f. Koszulki dobrze wykonane, ciekawe kolorystycznie i typowo rowerowe w cenach 50-70, spodenki spokojnie do 90 zł można wybrać jakieś ciekawe. Były też softshell'e ale nie zwróciłem uwagi na ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Które CH ? Arkadia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafolek Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Osobiście byłem w CH Reduta ale myślę, że promocja jest we wszystkich sieciowych sklepach 4f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.