woldopeper Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) witam czy ktos kozystał z takiego amortyzatora rst m7 single shock? załozenie jest takie :szybki singiel raczej do miasta ,ale nie wykluczam wypadów za miasto tylkoże po twardym. wszystkie sugestie mile widziane. Edytowane 31 Lipca 2013 przez woldopeper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ujeżdżałem taki amortyzator. Fajna sprawa, Zalety; lekki,mocowania do piwotów i hamulca tarczowego , prosta regulacja twardości , prosta konserwacja,dolne golenie ze stopu magnezu ładnie tłumia drobne nierówności na drodze, skok wystarczajacy dojazdy po mieście i drogach twardych, wizualnie ładny,doskonała alternatywa dla sztywnych widelców Wady dość wysoki - wysokość porównywalna do amortyzatora o skoku 80-100 mm , nadaje się do ram o wielkości 20 cali w górę oraz do rowerów miejskich /chodzi o geometrie ramy/ Mam obecnie taki na zbyciu , zmieniłem ramę , kóra jest dostosowana do amortyzatora o skoku do 63 mm- pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi