Piehursson Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam. Chciałem kupić sztycę w kolorze białym ale jedyne sensowne finansowo opcje to Zoom albo Smica z offsetem, do którego nie jestem przekonany. Najtańsza opcja bez offsetu a lepsza od Zooma to kwestia 100 zł. Pomyślałem sobie zatem czy nie można by było mojej aktualnej sztycy (też Zoom) pomalować na biało. Dodam, że aktualna sztyca jest w kolorze czarnym mat (anodowana?). Czy da radę taką sztycę potraktować sprayem? Czy to gra niewarta świeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie da rady. Lakier to za gruba warstwa, bardzo prawdopodobne, że po takim zabiegu sztyca nie wejdzie do ramy. Malowanie sprayem także odradzam, bo nie ma nic wspólnego z trwałością powłoki. Daj sobie spokój, poczekaj trochę i kup porządną sztycę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 j w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tak myślałem ale potrzebowałem potwierdzenia Dzięki Panowie. Schluss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.