Skocz do zawartości

[Wyprawy] Katowice, Kraków - Hel

lukers

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteście niesamowici. Podziwiam za wielką motywację do jazdy. Mam nadzieję, że mnie się też kiedyś taki dystans uda przejechać i będzie to nie tylko warte wspaniałych wspomnień, ale początek wielu takich wyrpaw. Filmik fajny. Szerokiej drogi przy następnych wyprawach.

Pozdrawiam

Monika

• 3 tygodnie później...

Jesteście niesamowici. Podziwiam za wielką motywację do jazdy. Mam nadzieję, że mnie się też kiedyś taki dystans uda przejechać i będzie to nie tylko warte wspaniałych wspomnień, ale początek wielu takich wyrpaw. Filmik fajny. Szerokiej drogi przy następnych wyprawach.

Pozdrawiam

Monika

Człowiek po takiej wyprawie wie, że rzeczy nie możliwe są możliwe ;).

Człowiek po takiej wyprawie wie, że rzeczy nie możliwe są możliwe ;).

Nie tylko po takiej wyprawie. Generalnie jak zrobimy coś, co do pewnego momentu wydawało się niemożliwe, daje niezłego pozytywnego kopa. Przekonujemy się wtedy, że możemy więcej niż nam się wydawało i przekraczamy kolejną granicę naszych możliwości. Myślę, że na tym życie polega, aby przekraczać granice swoich możliwości (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku i w zgodzie ze swoją naturą oraz stanem zdrowia, ale to chyba oczywiste), bo wtedy poznajemy siebie samych i sprawdzamy ile jesteśmy warci. :o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...