Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2013 cz.2 (bez spamu proszę)

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

ja kupiłem tą kurtkę niebieską ze stójką i muszę powiedzieć że na jesień do jazdy będzie dobra.
w poniedziałek wybieram się po koszulkę/bielizne funkcyjną, przyda się do biegania i na rower 

Mam nadzieję że nie będzie tak dużo ludzi jak po te kurtki bo we Wrześni chyba ze 100 osób koczowało pod lidlem ... :D 

W duńsiej ofercie od 01.09. Nasza z pewnością będzie podobna.

Softshell

DK_89250_01_b.jpg

Bluza (ciekawe jak z jej właściwościami termicznymi na chłodniejsze dni)

DK_89251_01_b.jpg

GPS na rower

DK_85816_01_b.jpg

Więcej na stroni DK

http://www.lidl.dk/cps/rde/xchg/SID-F9B053BD-B4829531/lidl_dk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=28660

Kurtka na rower poza tym ze ma dłuższy tył posiada także przydatna siatkę na plecach, gdzie odprowadza nadmiar ciepła. Jak będzie taka sama jaka kupiłem rok temu to nie oczekujcie, że będzie na chłodniejsze wieczory. Ja w niej jeżdżę tylko jak jest temperatura 10 stopni i niżej.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Ta z przed roku to poniżej 0 się nadaje. Przy dodatnich temperaturach to sauna gwarantowana. Przy większych mrozach poniżej -15C na zjazdach plecy marzną. Ogólnie lipa, nadaje się tylko na spacerowe dojazdy do pracy. Na żadne ostrzejsze jazdy się nie nadaje. Nigdy więcej softa z lidia.

W duńsiej ofercie od 01.09. Nasza z pewnością będzie podobna.

Softshell

Bluza (ciekawe jak z jej właściwościami termicznymi na chłodniejsze dni)

GPS na rower

Więcej na stroni DK

http://www.lidl.dk/cps/rde/xchg/SID-F9B053BD-B4829531/lidl_dk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=28660

A w jakiej cenie ten gps? Bo mam ograniczony dostęp do netu

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Ja mam spodenki termoaktywne, kupione w pierwszej ofercie w tym roku. Pod względem odprowadzania potu szału nie ma, ale na ok. 20-30 minut średniej jazdy pod zwykłe dżinsy się nadadzą, jeździłem tak w temp od 5 do 15 stopni i było całkiem nieźle. Jeśli chodzi o trzymanie ciepła to są świetne, nic nam nie marznie.

A co myślicie o tych lampkach które są w ofercie ?

Brać, warto! Świecą mocno, przód naprawdę nieźle oświetla drogę, lampki za podobne pieniądze z reguły nadają się jedynie jako światło pozycyjne. Długo świecą na bateriach, można zmienić baterie posługując się jedynie rękami. Jak ktoś chce niedrogie lampki zasilane z paluszków, bez kombinowania z ogniwami 18650 to będzie zadowolony. Niegdyś miałem Sigmę Pava i światło z lidlowej przedniej lampki jest porównywalne do niej, wydatek nieporównywanie mniejszy. Z minusów - w obu jest tylko tryb ciągły (przód 2 poziomy świecenia) bez migającego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...