Shootee Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Na fanpage'u lidla pojawiła się informacja, że nie długo pojawi się i u nas oferta rowerowa. Na pewno będą kurtki softshelowe, bo ktoś się o nie pytał u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody679 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ja kupiłem tą kurtkę niebieską ze stójką i muszę powiedzieć że na jesień do jazdy będzie dobra.w poniedziałek wybieram się po koszulkę/bielizne funkcyjną, przyda się do biegania i na rower Mam nadzieję że nie będzie tak dużo ludzi jak po te kurtki bo we Wrześni chyba ze 100 osób koczowało pod lidlem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 W duńsiej ofercie od 01.09. Nasza z pewnością będzie podobna. Softshell Bluza (ciekawe jak z jej właściwościami termicznymi na chłodniejsze dni) GPS na rower Więcej na stroni DK http://www.lidl.dk/cps/rde/xchg/SID-F9B053BD-B4829531/lidl_dk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=28660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Kurtka na rower poza tym ze ma dłuższy tył posiada także przydatna siatkę na plecach, gdzie odprowadza nadmiar ciepła. Jak będzie taka sama jaka kupiłem rok temu to nie oczekujcie, że będzie na chłodniejsze wieczory. Ja w niej jeżdżę tylko jak jest temperatura 10 stopni i niżej. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ta z przed roku to poniżej 0 się nadaje. Przy dodatnich temperaturach to sauna gwarantowana. Przy większych mrozach poniżej -15C na zjazdach plecy marzną. Ogólnie lipa, nadaje się tylko na spacerowe dojazdy do pracy. Na żadne ostrzejsze jazdy się nie nadaje. Nigdy więcej softa z lidia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Hehe popieram, mam dokładnie takie same zdanie. Kurtka nadaje się tylko po przeróbce przez moją niezastąpioną teściową. Z Lidla mogę kupić co najwyżej skarpetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 W duńsiej ofercie od 01.09. Nasza z pewnością będzie podobna. Softshell Bluza (ciekawe jak z jej właściwościami termicznymi na chłodniejsze dni) GPS na rower Więcej na stroni DK http://www.lidl.dk/cps/rde/xchg/SID-F9B053BD-B4829531/lidl_dk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=28660 A w jakiej cenie ten gps? Bo mam ograniczony dostęp do netu Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Po przeliczeniu wychodzi 227 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Bluza (ciekawe jak z jej właściwościami termicznymi na chłodniejsze dni) U Niemców jest podpisane jako: Material: 100% Polyester (50% TOPCOOL®) To chyba to samo co rok temu, imo. koszulka z długim rękawem byłoby lepszym określeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modoc Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ledwie parę dni i już lipa. W plecaku max 2 kilo noszone do tej pory, bardzo kiepskie szycie. Czy można dokonać zwrotu w dowolnym lidlu czy tylko w tym w którym się kupiło. Wysłane z Nokii 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 w dowolnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkiggy Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Za okazaniem paragonu teoretycznie ale jak sie bedziesz mocno spieral to i bez paragonu wezma ale po takiej cenie po jakiej chodzi na kasie. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamadam01 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Oj bez paragonu kiepsko może być. Czyli softshelli z lidla nie polecacie? Bo poszukuje czegoś na jesień, ew na zimę do jazdy z roboty + rekreacyjnie na szosie. Nic ekstremalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja nie narzekam, na pewno mi się wygodniej jeździ niż w zwykłej kurtce zimowej. Przy 0 stopni, mam koszulkę, lekka bluzę i kurtkę z lidla i komfortowo się czuje, temp w sam raz. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Po przeliczeniu wychodzi 227 zł. To chyba lepiej kupić Holuksa 245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 U nas w lidlu od 9.09 bedzie kilka rzeczy rowerowych co podaliście w linkach z innych krajów. Wg. Lidla tzw. "Niezbędnik cyklisty" http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=44943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 To chyba jakaś kpina... Nie ma termoaktywów a dali siodełko, odblaski i lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamadam01 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 To chyba jakaś kpina... Nie ma termoaktywów a dali siodełko, odblaski i lampki. Termoaktywy będą zapewne na jesien jak to zwykle bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A to nie są podobne jak teraz będą do biegania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 I tak mam nieodparte wrażenie że u nas wysypują syf co im zalega po innych krajach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 może ktos opiszę odzięż termoaktywną zakupioną w dyskontach, jak z odprowadzaniem wilgoci jakośćią po paru praniach itp. Bo moze sie okazać ze warto kupic i mieć do okazjonalnej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cornishon69 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A co myślicie o tych lampkach które są w ofercie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja mam spodenki termoaktywne, kupione w pierwszej ofercie w tym roku. Pod względem odprowadzania potu szału nie ma, ale na ok. 20-30 minut średniej jazdy pod zwykłe dżinsy się nadadzą, jeździłem tak w temp od 5 do 15 stopni i było całkiem nieźle. Jeśli chodzi o trzymanie ciepła to są świetne, nic nam nie marznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A co myślicie o tych lampkach które są w ofercie ? Brać, warto! Świecą mocno, przód naprawdę nieźle oświetla drogę, lampki za podobne pieniądze z reguły nadają się jedynie jako światło pozycyjne. Długo świecą na bateriach, można zmienić baterie posługując się jedynie rękami. Jak ktoś chce niedrogie lampki zasilane z paluszków, bez kombinowania z ogniwami 18650 to będzie zadowolony. Niegdyś miałem Sigmę Pava i światło z lidlowej przedniej lampki jest porównywalne do niej, wydatek nieporównywanie mniejszy. Z minusów - w obu jest tylko tryb ciągły (przód 2 poziomy świecenia) bez migającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltoja Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Zarezerwujcie sobie czas w poniedziałek 09.09 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=44943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.