aslanpl Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Nie waka o ogień tylko okazja. A gdyby ktoś sprzedawał spece s-worksy za 3000 ty byś nie stał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ale jaka to okazja? Przeca w samej reklamie oni podają "softshell z membraną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Walka do ostatniej sztuki. Udało się mi i mojej lubej kupić kurtki z kapturem- o dziwo jestem miło zaskoczony. Nie zabrakło przepychanek przy wejściu, wręcz bijatyki. Te kosze makabrycznie suwane po podłodze, uderzyły nie jedną osobę. U siebie o 7;00 naliczyłem 87 (!) osób. W sumie 2/4 to starsze osoby które nie wiem po co stały a potem leciały do stoisk. I tak wychodziły z niczym. Sorki za offa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piekarz Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 a w kauflandzie od dzisiaj okulary x-cite z wymiennymi szkłami, ktoś to widział? jest to opłacalne? 25zł bodajże kosztują.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba24 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kupił ktoś ten plecak??? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-D3447850-4CFE4E78/lidl_pl/hs.xsl/index_44615.htm jak z jakością?Widziałem,że posiada siatkę dystansującą na plecach i ma pokrowiec, myślicie, że warto go kupić na rower tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kupił ktoś ten plecak??? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-D3447850-4CFE4E78/lidl_pl/hs.xsl/index_44615.htm jak z jakością?Widziałem,że posiada siatkę dystansującą na plecach i ma pokrowiec, myślicie, że warto go kupić na rower tej cenie? na rower mysle ze za duzy widziałem go na żywo na trekking tak w przyszłym tyg ma być taki http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-AD900523-BB9365F3/lidl_pl/hs.xsl/index_44708.htm Ten model wydaje się lepszy węższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A jak ma tą siatkę na plecach czy nie ? Właśnie takiego większego potrzebuje, mam taki wąski komin i jak dla mnie jest do niczego. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missmisery Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A jak ma tą siatkę na plecach czy nie ? Właśnie takiego większego potrzebuje, mam taki wąski komin i jak dla mnie jest do niczego. Ten co jest w obecnej ofercie (chyba 25l) ma siatkę na plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ma siatkę i pałąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba24 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A jak ma tą siatkę na plecach czy nie ? Właśnie takiego większego potrzebuje, mam taki wąski komin i jak dla mnie jest do niczego. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Tak, ma .... tylko nie wiem czy "pręty" dystansujące siatkę od plecaka nie są zbyt elastyczne, nie wiem jak to będzie wyglądało przy większym obciążeniu w plecaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Fajnie dzięki chłopaki jutro podjadę i zobaczę na żywca co i jak Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Fajnie dzięki chłopaki jutro podjadę i zobaczę na żywca co i jak Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Jutro może nie być, byłem po 12 zobaczyć/ kupić softshele nie było ani 1, ale buty były plecaki też jeszcze z 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To tez postanowiłem wysłać małżowinę po zakup Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vibovit185 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 W Z. Gorze oblecialem 3 Lidle. Kolejki przed sklepem, kobiety braly po kilka kurtek na raz, szarpaly, wyrywaly sobie rzeczy, czesto uzywajac przy tym lokci i slow powszechnie uznawanych za obelzywe. Normalnie chyba zaczne te osoby nagrywac (na wlasny uzytek). W przeciagu 3h wymieciona wiekszosc kurtek (zostaly niebieskie meskie z wysoka stojka), w 1 sklepie zostal 1 plecak (dosyc zmeczony - jakby cale osiedla o niego walczyly i po ciezkich bojach zostawily), butow bylo pelno - widocznie nie cieszyly sie duzym zainteresowaniem. Mi udalo sie zdobyc czarna kurtke z niebieskimi wstawkami w rozm XL - rekawy dobre na dlugosc, a pod spod wejdzie jeszcze spokojnie bluza - dosyc szerokie sa te kurtki. Mam wzrostu 193cm, L miala za krotkie rekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Zerknę Jeszce na plecaki, a w poniedziałek na koszulke do biegania. Ta koszulka kompresyjna to coś ciekawego, bo szukam coś na jesień na rower?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To chyba nie koszulka a raczej bielizna, tez muszę oblukać. Na takie rzeczy raczej nie będzie nagonki. Gdzie byłem to wymiotło kurtki i buty pędzikiem, plecaki zostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mavel Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Też mnie zainteresowała ta bielizna kompresyjna. Czy ktoś to już przetestował? Wydaje się, że w zeszłym roku tego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A to przypadkiem nie jest to samo co na moto? Zakupiłem jeszcze dzisiaj okularki z kauflanda. To jest praktycznie ten sam sprzęt co te z lidla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Gdyby u kogoś została jakaś czarna kurtka w rozmiarze L, to chętnie wezmę. U mnie poszły w ciągu godziny w paru sklepach. Kupiłem buty i spodnie trekkingowe - spodnie wyglądają dosyć marnie, natomiast buty w tej cenie, to wg mnie rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba24 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To tez postanowiłem wysłać małżowinę po zakup Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Pinio46 i jak ten plecak? Daj znać jakie wrażenia....kupił go ktoś jeszcze????? Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Zakupiłem jeszcze dzisiaj okularki z kauflanda. To jest praktycznie ten sam sprzęt co te z lidla. W lidlu były 3pary szkieł. Kupiłem buty i spodnie trekkingowe - spodnie wyglądają dosyć marnie Miałem kupić te spodnie ale faktycznie były cienkie wiec zrezygnowałem, na lato może dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A myślałem, że pójdę w weekend oblukać te kurtki Mam nadzieję, że przynajmniej skarpetki będą. Polecam te po 13zł, mam jedne a teraz zamierzam kupić kilka par. Nie wiem jak ta koszulka kompresyjna ale mam bieliznę termiczną z zeszłego roku i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Kupiłem buty i spodnie trekkingowe - spodnie wyglądają dosyć marnie, natomiast buty w tej cenie, to wg mnie rewelacja. Buty rewelacja? Wyglądają na to samo co były rok temu i one są tragiczne do chodzenia. Na długie trasy kompletnie się nie nadają. Noga strasznie się w nich poci i robią się odparzenia. Po przejściu w nich jakiś 100 km podeszwa już się poprzecierała i w jednym miejscu zaczynają się rozklejać. Buty od chińczyka za 20 zł są o wiele lepsze i trwalsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Pinio46 i jak ten plecak? Daj znać jakie wrażenia....kupił go ktoś jeszcze????? Pozdr! A więc plecak zakupiony. Powiem tak, Deuter to nie jest ale nikt się nie spodziewa za 69,99 jakichś cudów. W miarę przyzwoicie wykonany jakieś tam nitki i takie tam jak zwykle się znajdą wiadomo, ale cóż jak za te pieniądze może być. Ta siatka mogła by trochę bardziej odstawać od pleców bo mam wrażenie że za bardzo przylega. Mnie on jest potrzebny na dojazdy do pracy kilka km i myślę że tą funkcję będzie spełniał spokojnie. Gdyby trafiła się dłuższa wycieczka to ma nawet wyjście na bukłak jak co Ma również pokrowiec przeciw deszczowy chowany pod spodem w kieszonce. Reasumując jak ktoś potrzebuje taniej alternatywy dla Deutera to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Buty od chińczyka za 20 zł są o wiele lepsze i trwalsze oceniałem je tylko po wyglądzie. Jeżeli jest tak, jak mówisz, to trudno - myślę, że za 69zł nie można za wiele sobie obiecywać. Potrzebowałem butów na jakieś leśne wycieczki i jakieś wyjazdy w plener. Jak wytrzymają rok, to spełnią swoje zadanie, jeśli rozpadną się wcześniej, to nie będę za nimi płakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.