premier2 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jesienią kupiłem w Lidlu jakąś termoaktywną górę i jak porównam sobie do Crafta, to działa bardzo dobrze - no może Craft nieco lepiej odprowadza wilgoć, ale zdecydowanie warto było dać za tą z Lidla ~50zł. To było chyba z kolekcji narciarskiej, o ile dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Mamy 2014 rok -czas na wątek z nowym tytulem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Czy w poprzednim sezonie kupił ktoś w Lidlu szorty rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja kupiłem i nie polecam. Po ok. 5 godzinach jazdy z pod wkładki zaczęła wyłazić gąbka, a szwy z zewnętrznej strony wkładki na wys. krocza zaczęły wyłazić. Do tego szorty są w pasie dużo szersze nić wkładka, więc miałem śmieszną sytuację - musiałem używać paska żeby szorty się trzymały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.