RafalPolo Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 A tak tematycznie - jest szansa na rzut rowerowy w lidlu jeszcze w tym roku? Kumplowi sie ta podsiodlowka spodobala strasznie. Sądzimy, że pojawi się zaraz po ofercie trekkingowej. Tak by wypadało z zwyczajów Lidia. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam. Miał ktoś do czynienia z tym plecakiem: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-3BD3C815-615653CA/lidl_pl/hs.xsl/index_44708.htm Ogólnie domyślam się że opis jest nie do końca prawdziwy. Nie wiem gdzie tu miałaby być siatka na kask... Ale ogólnie od dawna planuje taki plecak do codziennych przejażdżek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lothar75 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Czemu opis miałby być nieprawdziwy. Pod małą kieszenią z przodu plecaka widać zamek a u góry po bokach dwie pętelki. Pewnie z dołu wyciąga się siatkę a u góry się ją podpina na karabińczykach. Mam tak w Deuterze Exp Air. Mnie bardziej interesuje pojemność. Mam już plecak 15l i przydałby mi się jakiś mniejszy, tak z 5l do biegania i na rower. Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekn Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Mnie bardziej interesuje pojemność. Z informacji w gazetce lidla http://www.lidl-pageflip.com/fsicache/pdf/Polska/FHZ_KW36_vZlm4G.pdf na stronie nr 8 można wnioskować, ze pojemnośc będzie około 6.5 litra przy wadze plecaka 400 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucano Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam, Czy ktoś nabył może w poprzedniej edycji taka kurtkę? Nadała by się od czasu do czasu na dojazdy do pracy? Trasa 6km. http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-F8604132-6E6E1BF2/lidl_pl/hs.xsl/index_44593.htm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 w kwestii plecaka - ciekawy pomysł, aczkolwiek brak siatki dystansowej dyskwalifikuje go w moich oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 nie wiem o co chodzi ale pisze "wyściełana część tylna z systemem cyrkulacji powietrza" ostatnio kupiłem plecak 4F ale ten wygląda na pakowniejszy. po kurtkę idę jutro zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nadała by się od czasu do czasu na dojazdy do pracy? Od czasu do czasu to możesz jechać w byle czym. Kurtka ma krótki tył więc na rower nie bardzo - gołe nery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Poczekajcie na ofertę rowerową. W najbliższy poniedziałek jest biegowa z takim maleństwem: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-CBF38DCE-33855A6E/lidl_pl/hs.xsl/index_44708.htm więc następna (może następny czwartek, ew. kolejny poniedziałek) powinna być rowerowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Od czasu do czasu to możesz jechać w byle czym. Kurtka ma krótki tył więc na rower nie bardzo - gołe nery. Zawsze może kupić rozmiar większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 "Softshelle" z lidia sobie darujcie, po założeniu już są mokre w środku. Do żadnej aktywności poza staniemy nieruchomo się nie nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Zawsze może kupić rozmiar większy Ubrania z Lidla mają taką rozmiarówkę, że i tak są praktycznie rozmiar większe ;-). Ciuchy "cywilne" na rower to nie jest dobry pomysł. Jakie duże by nie były to rękawy będą przykrótkie, nerki odsłonięte, a na korpusie będzie za szeroki wór nabierający powietrza i działający jak hamulec ;-). Mam "softshel" z Lidla z oferty trekingowej, nawet fajny, ale nie na rower. Z kolei te z oferty rowerowej praktycznie nie mają nic na plecach, na rower ok, jako "cywilne" nie bardzo. To co pisałem dotyczy ofert poprzednich, może w nadchodzących będą jakieś zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konop90 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A co sądzicie o tym nada się na coś czy lepiej sobie odpuścić? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-888C02EE-3104DCF4/lidl_pl/hs.xsl/index_44712.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja miałem softhella z lidla, porażka, w ręce gorąco a w plecy zimno że aż zmarzłem. (ale nie wiem jak będzie to w tej wersji) Zastanawiam się nad Funkcyjną koszulką do biegania . Jeśli będzie w miarę ciepła przyda się nad jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Właśnie wróciłem z Gnieźnieńskiego Lidla. Nawet nie próbujcie sobie wyobrazić ile ludzi czekało na otwarcie sklepu. Było tam co najmniej 100 osób. Nie chcąc narobić sobie problemów spokojnie poczekałem na końcu. Gdy po 5 minutach udało mi się dotrzeć do kosza z Kurtkami zostało 5 egzemplarzy w rozmiarze XL. Wybrałem nie otwierany i poszedłem przymierzyć. Kurtka jest świetna, nie tak jak niektórzy piszą. Po ubraniu czuć że oddycha, nie paruje się w niej tak jak co po niektórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Właśnie wróciłem z Gnieźnieńskiego Lidla. Nawet nie próbujcie sobie wyobrazić ile ludzi czekało na otwarcie sklepu. Było tam co najmniej 100 osób. Nie chcąc narobić sobie problemów spokojnie poczekałem na końcu. Gdy po 5 minutach udało mi się dotrzeć do kosza z Kurtkami zostało 5 egzemplarzy w rozmiarze XL. Wybrałem nie otwierany i poszedłem przymierzyć. Kurtka jest świetna, nie tak jak niektórzy piszą. Po ubraniu czuć że oddycha, nie paruje się w niej tak jak co po niektórzy. Jak po samym przymiarce z bezruchu mając na sobie ok 1 min możesz stwierdzić czy oddycha... wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 W domu już od dawna jestem. Miałem ją na sobie, wyszedłem na dwór i muszę stwierdzić, że bez problemu można w niej jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 @ Bartek A ile masz wzrostu że xl jest dla Ciebie dobry? Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 W domu już od dawna jestem. Miałem ją na sobie, wyszedłem na dwór i muszę stwierdzić, że bez problemu można w niej jeździć. To jestem szczęśliwy, że tobie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Teraz się zastanawiam czy iść na miasto i polować na kurtkę trekkingową czy czekać na ofertę rowerową i kupić kurtkę rowerową. Jest bardzo podobna do tej z aktualnej oferty, tylko że ma dłuższy tył i rękawy patrząc na zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Również kupiłem kurtkę, na razie nie mam jak testować bo jest za ciepło ,ale na pewno jest ona dużo lepsza niż ta która opisywałem w poście powyżej. ludzi Ogrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mam 194cm i idealne jest XL jak na mnie. Tył nie jest typowo rowerowy, po prostu krótki, ale pod spód jakaś dłuższa bluzka, np kolarka i już nie ma problemu. Foto o 6:58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Walka o ogień, masakra. Kurtka jak za tę cenę obleci. W poniedziałek bielizna termo i kamizelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dokładnie, w pon. rano znowu walka o ostatnie sztuki, ale wydaje mi się że ta bielizna nie będzie miała takiego wzięcia, bo mało uniwersalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missmisery Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Korzystając z urlopu ja również wybrałam się do Lidla o świcie. Jakimś cudem udało mi sie upolować softshelle z kapturem dla siebie i małżonka w odpowiednich rozmiarach. Wzięłam też skarpetki trekingowe - podobne do tych co były niedawno do biegania (a te sprawdzają mi się na rowerze bardzo dobrze). Co do jakości pseudosofthsheli to doskonale zdaję sobie sprawę, że ich oddychalność jest marna, bo jeden lidlowy już zużyłam (porwałam spadając z konia). Ten damski z tegorocznej oferty wydaje mi się lepiej uszyty i dopasowany niż poprzedni. A tak ogólnie to masakra - tłum jak na woodstocku pod sceną, ludzie brali po 5 kurtek naraz. Wzięłam co chciałam i o 8.15 byłam poza sklepem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.