Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2013 cz.2 (bez spamu proszę)

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

A czy może ktoś wypowiedzieć się nt. kaleson i koszulki termicznej?

Na zimę to to być nie musi, bo nie jeżdżę, ale czy zadziała jesienną/wiosenną porą?

Masz na myśli bieliznę termiczną z Lidla czy bieliznę termiczną w ogóle?

Ja od dawna jeżdże w bieliżnie termicznej , oczywiście tylko w sezonie zimowym, chociaż na początku była to bielizna antypotna ale i tak ona powoduje, że komfort cieplny obniża się do około zera st C. Mając bieliznę termiczną komfort cieplny obniża się do okolo minus 10 st C. Poniżej tej temperatury komfort termiczny zapewniają polary o róznych grubościach lub odzież puchowa.

Napisano · Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu
Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu

Ja od dawna jeżdże w bieliżnie termicznej , oczywiście tylko w sezonie zimowym, chociaż na początku była to bielizna antypotna ale i tak ona powoduje, że komfort cieplny obniża się do około zera st C. Mając bieliznę termiczną komfort cieplny obniża się do okolo minus 10 st C. Poniżej tej temperatury komfort termiczny zapewniają polary o róznych grubościach lub odzież puchowa.
czy ja dobrze zrozumialem? jezdzisz tylko w bieliznie + jakas kurtka? 
Napisano · Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu
Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu

czy ja dobrze zrozumialem? jezdzisz tylko w bieliznie + jakas kurtka? 

A co tu do rozumienia, do -10C spokojnie wystarcza bielizna Thermo + nieprzewiewna kurtka. Dla temperatur powyżej 5C spokojnie może być bluza bez membrany, ale ograniczającą przewiewanie, a jeszcze lepiej z wstawkami z windstoperu na klacie, reszta normalna lekko ocieplona mesh.

Masz na myśli bieliznę termiczną z Lidla czy bieliznę termiczną w ogóle?

Z Lidla, zgodnie z tematem. Aczkolwiek nie zauważyłam, że mi ucięło kawałek tej informacji z postu...

Cena tam jest, powiedzmy, mocno kusząca. Mi to to raczej potrzebne na jazdę przy 8-10st. Ew. na noce zimniejsze w terenach bardziej górzystych, ale latem, więc temperatura nie będzie mniejsza niż ta, którą podałam wyżej.

Z Lidla, zgodnie z tematem. ...

Mi to to raczej potrzebne na jazdę przy 8-10st. Ew. na noce zimniejsze w terenach bardziej górzystych, ale latem, więc temperatura nie będzie mniejsza niż ta, którą podałam wyżej.

Jak na razie lidlowej bielizny termicznej nie macałem. Macałem jakiś golfik o podobnym przeznaczeniu i jak dla mnie owa bielizna będzie dobrze pracować do zera st C. Jeśli omawiana bielizna będzie miała puszek od strony ciała to będzie pracować poniżej zera ale przy takiej cenie nie robiłbym sobie wielkich nadziei.

Też jestem ciekaw tych kalesonek z Lidla. Podejrzewam że ludzie się na to rzucą bo już kiedyś próbowałem kupić w Lidlu kalesony i rano wykupili wszystko ale ciekawe czy te ciuchy naprawdę działają jak powinny czy zamiast wyrzucać te 50 zł lepiej dołożyć nieco i kupić komplet termoaktywny z prawdziwego zdarzenia. 

Byłem po 12.00 i ku mojemu zaskoczeniu, masę tego

1 raz widziałem żeby tego tyle był, kalesony każdy rozmiar w innym koszyku i z każdego rozmiaru 50 szt albo więcej leży i czeka, koszulki tak samo, masę wszystkie rozmiary wiele wzorów, wziąłem kalesony rozm L.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...