Publius Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Właśnie kupiłem w Warszawie na Bemowie. Jest jeszcze z 10. Wysyłane z mojego XT320 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micen Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Właśnie kupiłem w Warszawie na Bemowie. Jest jeszcze z 10. Wysyłane z mojego XT320 za pomocą Tapatalk 2 Buffy są też podobne w Deactahlonie za 19.99 - mam kupon za 20 więc wybór jest prosty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 W Tchibo mają nową kolekcję zimowo-narciarską. Kupić on-line można już teraz, w sklepach dopiero za tydzień. Min. są różne modele bielizny termo, kurtki softshell itd. Część się może przydać także na rower. http://www.tchibo.pl/ubrania-narciarskie-t400022779.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kate0krtek Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A czy może ktoś wypowiedzieć się nt. kaleson i koszulki termicznej? Na zimę to to być nie musi, bo nie jeżdżę, ale czy zadziała jesienną/wiosenną porą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A czy może ktoś wypowiedzieć się nt. kaleson i koszulki termicznej? Na zimę to to być nie musi, bo nie jeżdżę, ale czy zadziała jesienną/wiosenną porą? Masz na myśli bieliznę termiczną z Lidla czy bieliznę termiczną w ogóle? Ja od dawna jeżdże w bieliżnie termicznej , oczywiście tylko w sezonie zimowym, chociaż na początku była to bielizna antypotna ale i tak ona powoduje, że komfort cieplny obniża się do około zera st C. Mając bieliznę termiczną komfort cieplny obniża się do okolo minus 10 st C. Poniżej tej temperatury komfort termiczny zapewniają polary o róznych grubościach lub odzież puchowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu Ja od dawna jeżdże w bieliżnie termicznej , oczywiście tylko w sezonie zimowym, chociaż na początku była to bielizna antypotna ale i tak ona powoduje, że komfort cieplny obniża się do około zera st C. Mając bieliznę termiczną komfort cieplny obniża się do okolo minus 10 st C. Poniżej tej temperatury komfort termiczny zapewniają polary o róznych grubościach lub odzież puchowa. czy ja dobrze zrozumialem? jezdzisz tylko w bieliznie + jakas kurtka? Odnośnik do komentarza
Jaca911 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 7 Listopada 2013 - Brak powodu czy ja dobrze zrozumialem? jezdzisz tylko w bieliznie + jakas kurtka? A co tu do rozumienia, do -10C spokojnie wystarcza bielizna Thermo + nieprzewiewna kurtka. Dla temperatur powyżej 5C spokojnie może być bluza bez membrany, ale ograniczającą przewiewanie, a jeszcze lepiej z wstawkami z windstoperu na klacie, reszta normalna lekko ocieplona mesh. Odnośnik do komentarza
Mod Team mrmorty Napisano 7 Listopada 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Będę czyścił i nagradzał... kurcze ludziska - czy to takie trudne powstrzymac się od klepania byle co i byle gdzie?Temat trochę poczyszczony, nagrody rozdane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 kupilem BUFF w lidlu z polarem. jakosci nie ocenie bo jeszcze nie uzywalem ale chcialem zwrocic uwage na rekawice narciarskie. rok temu uzywalem rekawic z lidla i ponizej zera sprawdzaly sie znakomicie. te sprzedawane obecnie wygladaja na solidniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitwie Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Co to jest BUFF? Odnośnik do komentarza
arekm Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Co to jest BUFF? To: Odnośnik do komentarza
kitwie Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego Odnośnik do komentarza
Delarte Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 trzeba wiedzieć jak i kiedy tego używać. miałeś? nosiłeś? jeździłeś w tym? nie? więc Twój komentarz jest raczej zbędny w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego 2 lata z rzedu nie moglem kupic czapki w odpowiednim rozmiarze. a tu mam uniwersalne zastosowanie za mniej niz czapka!jeszcze nie uzywalem, ale po przymierzeniu w domu jestem zadowolony test dopiero wtorek po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitwie Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu To jest ta kominiarka w lidlu? Odnośnik do komentarza
DIYaudioPawelS Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu nie, kominiarka wyglada klasycznie BUFFy to te 2 na dole Odnośnik do komentarza
Grosser Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 8 Listopada 2013 - Brak powodu Facet z filmiku jest genialny w tej prezentacji, zwłaszcza przy mniej męskich sposobach noszenia Odnośnik do komentarza
kate0krtek Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Masz na myśli bieliznę termiczną z Lidla czy bieliznę termiczną w ogóle? Z Lidla, zgodnie z tematem. Aczkolwiek nie zauważyłam, że mi ucięło kawałek tej informacji z postu... Cena tam jest, powiedzmy, mocno kusząca. Mi to to raczej potrzebne na jazdę przy 8-10st. Ew. na noce zimniejsze w terenach bardziej górzystych, ale latem, więc temperatura nie będzie mniejsza niż ta, którą podałam wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanek1 Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Buff zakupiony jak by ktoś chciał to w łodzi w Lidlu na widzewie jest jeszcze 5szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mi dziś buff przyszedł. Kupiony. Teraz tylko go wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Listopada 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Gwoli ścisłości jest to chusta tunelowa, ale skoro na każde sportowe buty mówi się adidasy to niech będzie.Zwróccie uwagę na trwałośc materiału - mi podobny produkt z polarem mocno się zmechacił od zarostu na twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Z Lidla, zgodnie z tematem. ... Mi to to raczej potrzebne na jazdę przy 8-10st. Ew. na noce zimniejsze w terenach bardziej górzystych, ale latem, więc temperatura nie będzie mniejsza niż ta, którą podałam wyżej. Jak na razie lidlowej bielizny termicznej nie macałem. Macałem jakiś golfik o podobnym przeznaczeniu i jak dla mnie owa bielizna będzie dobrze pracować do zera st C. Jeśli omawiana bielizna będzie miała puszek od strony ciała to będzie pracować poniżej zera ale przy takiej cenie nie robiłbym sobie wielkich nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Też jestem ciekaw tych kalesonek z Lidla. Podejrzewam że ludzie się na to rzucą bo już kiedyś próbowałem kupić w Lidlu kalesony i rano wykupili wszystko ale ciekawe czy te ciuchy naprawdę działają jak powinny czy zamiast wyrzucać te 50 zł lepiej dołożyć nieco i kupić komplet termoaktywny z prawdziwego zdarzenia. Byłem po 12.00 i ku mojemu zaskoczeniu, masę tego 1 raz widziałem żeby tego tyle był, kalesony każdy rozmiar w innym koszyku i z każdego rozmiaru 50 szt albo więcej leży i czeka, koszulki tak samo, masę wszystkie rozmiary wiele wzorów, wziąłem kalesony rozm L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 · Ukryte przez mrmorty, 9 Listopada 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 9 Listopada 2013 - Brak powodu wziąłem kalesony rozm L. gratulację Odnośnik do komentarza
czarusblitz Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja kupilem komplet termoaktywny, ktory ukazal sie wczesna wiosna tego roku. Przy temp. 0-10 stopni wywiazuje sie ze swej roli. Co do obecnej oferty przymierzam sie, moze ktos opisze swoje wrazenia, jak sprawuje sie obecny komplet z Lidla, moze juz ktos jest po zakupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.