zoomek Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Za tydzień w Netto pulsometry po 49,99 PLN. http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alienscum Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ja kupiłem w netto zestaw lampek za chyba 12 zł. (taka latareczka na 5 diod i tylna lampka). Absolutnie tego nie kupujcie! Szkoda nawet tych 12 zł.... O ile lampka świeciła nawet znoście, to na pierwszej wycieczce uchwyt wyłamał się sam z siebie, a na trzeciej lampka umarła (akurat w czasie powrotu w nocy do domu). Nie widać żadnych uszkodzeń fizycznych, najpierw przestała świecić 1 dioda, potem zgasły jeszcze 3 i na koniec wszystkie. Więc po tygodniu idzie do śmietnika. (tylna jakoś świeci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-6A8AB64F-ED2B63B8/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=36009 ostatnio tam był trekking teraz rower... u nas cisza hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Mnie z tej oferty urządzałaby "softshellova bunda" Fakt u nas ta oferta zubożona w porównaniu do południowych sąsiadów i nie tylko nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 w euro maja lepiej buty tez ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Porównajcie słowacką ofertę rowerową z czeską: http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-1A02FF45-2D3A7A69/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=35527 Chyba jest bogatsza... Ciekawe, jaka będzie nasza (prawdopodobnie po 26-tym) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 U nas pewnie ochłapy z tego, trzeba przejechać się do Czech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Od 26 ciuchy dla maluchów, od 29 teking. Rowerowe nie wcześniej niż we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 U czechów zawsze wcześniej pojawiały się oferty lidlowe. U nas jest dokładnie to samo. Rozpoznaję 90% produktów rowerowych. Pozostałe 10% to rzeczy którymi nigdy się nie interesowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 O ile np. ciuchy będą z pewnością takie same/podobne, to mam wątpliwości, czy pojawią się u nas buty MTB. Jak widać na fotkach, są to "typowe", dedykowane do cięższych zastosowań espedy, mogące zainteresować raczej amatorów trudniejszych terenów (których w lepiej rowerowo rozwiniętej Słowacji czy Czechach nie brakuje). Ciekawe, jaki poziom jakości one reprezentują? Dwa lata temu kupiłem Lidlowe espedy trekkingowe i w zasadzie przez ten czas całkiem dobrze się sprawują w lekkich zastosowaniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 No ja takich butów w lidlu nie widziałem ani odzieży softshellowej. Buty za ok 120zł tylko ciekawe ile wytrzymają. Jak ktoś ma blisko do granicy to mu się opłaca przejść, ja bym musiał dołożyć 40zł i być przed moherami hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jak pulsometr z Netto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ktoś widziłał ten plecak z lidla co u nas w ofercie trekkingowej, a u naszych sąsiadów chyba ten sam w ofercie rowerowej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwybike Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Byłem dzisiaj u Knedla w Jesenniku po kurtkę Lidlową na rower. http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-BF5EA630-8F1198C1/lidl_cz/hs.xsl/index_35536.htm Bardzo fajna, jak się tylko trochę ochłodzi to ją wypróbuję. Butów już nie było.Może na dniach skoczę jeszcze po długie spodenki na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftpd Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A jakie są rozmiary? Pewnie się wszystko znów na XL skończy - w koszulkę z poprzedniego rzutu wprawdzie wchodzę, ale wyglądam w niej już nieco dziwnie. O ile przy koszulce rowerowej to mi wszystko jedno, to ze spodniami albo kurtką już nie jest tak dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A tymczasem, za Odrą i Nysą od czwartku: http://www.lidl.de/de/Action-Funktion-Dynamik-Ab-29-08 Część oferty wraca jak bumerang z poprzednich rzutów ale Herren Softshell bym przygarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 @siwybike: szkoda, że nie miałeś okazji pomacać butów... Nawet, jeśli nie będzie ich w polskiej ofercie, to ciekawi mnie, jakie - na pierwszy rzut oka - robią wrażenie. To chyba pierwsza oferta "typowych" butów MTB w Lidlu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwybike Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Co to rozmiarów kurtek to były wszystkie czyli M-XL wszystkie ciuchy noszę L a te z Lidla muszę brać rozmiar mniejsze bo są zbyt duże. Znajomy mi mówił że kiedyś były w Lidlu buty pod SPD ale takie szmaciaki wiązane. Jutro jadę tam ponownie z kumplem po długie spodenki dla mnie i kpl dla Niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Jak wykonanie tej kurtki bo się zastanawiam na kurtką z naszej oferty. Buty interesująco wyglądają. Spodnie długie chyba bym odpuścił, ostatnio kupiłem krótkie i po 2 praniach znaki podłaziły, raczej dołożę i kupie coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Jak wspominałem w jednym z poprzednich postów, mam te lidlowe espedy sprzed dwóch lat i całkiem dobrze się sprawują jako buty do lekkich zastosowań, np. trekkingu (do MTB się nie nadają). W tym kontekście ciekawi mnie obecna wersja espedów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwybike Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Kurtka jest wykonana naprawdę dobrze.Miejsca gdzie materiał ma kontakt z ciałem i są szwy wykończono wstawkami....Jeśli chodzi o takie sprawy to jestem wybredny Jeśli chcesz mogę Ci jutro zrobić jakieś fotki dokładniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Poczekam do czwartku i obadam bo może być inne wykonanie http://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/PL_89090_02_v.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 a ja bym wolał pójśc do szmaciaka i kupic jakąś używkę TNF czy Berghausa i miec prawdziwego softa niż coś co soft udaje...Polecam przyklejony temat W kwestii butów do bloków - zauważyliście że u nich rozmiarówka kończy się na 45 - we wszystkich butach, nawet klapkach. Czyżby tylko Słowianie mieli nogę 47? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Kumpel ma nowe buty new balance 47 za grosze i sie pozbyc nie moze A tak tematycznie - jest szansa na rzut rowerowy w lidlu jeszcze w tym roku? Kumplowi sie ta podsiodlowka spodobala strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 OT - to napisz coś więcej w priv o tyma w kwestii tematu - żeby tak w przyzwoitej cenie dali stojak serwisowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.