czach Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ale w lesie czy w górach już tak różowo nie jest... Różowo? W lesie? To chyba zagejnik. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ktoś ma doświadczenia z lidlowym siodełkiem? Ja od siebie mogę polecić lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamadam01 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Kurtki nie kupuję to na pewno. Chyba skuszę się na długie spodnie rowerowe. Raczje ok opinie o niej widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ja chce kupic jutro długie spodnie na szelkach i bluzę. Raczej godne polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2013 gdyby w tych długich spodniach nie było tej śmiesznej wkładki to by były ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jestem już w posiadaniu długich spodni. Muszę powiedzieć, że ciepłe to one są, ale nie ciągną się już tak jak te krótkie. Całe wyściełane softshelową podbitką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jak ta kurtka "softshellowa"? Wysłano przy użyciu Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogger Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To może ja pomogę tym którzy jeszcze nie pojechali do sklepu. Chociaż pewnie większość i tak koczowała pod sklepem sporo przed otwarciem Bluzki rowerowe mierzyłem te czarne - XL jak wór, L-ka krótkie rękawy. Co ciekawe oba rozmiary opinały pod pachami. Mam 187cm wzrostu i 100cm w klatce. Co do kurtki rowerowej - oglądałem niebieską - ta kurtka jak dla mnie nadaje się na jesienne spacery. Polaru wewnątrz nie żałowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja dzisiaj zakupiłem tylko rękawiczki bo i tak miałem w planach zakup, może przetrwają 1 sezon do testów. Bluza rowerowa to koszulka z dł. rękawem cieniutka tylko pod jakąś kurtkę. Kurtek nie sprawdzałem bo już wyszabrowali ale mam kurtkę z oferty trekingowej i wg mnie nie nadaje się do większego wysiłku, cały pot zatrzymuję się wewnątrz i jak ktoś napisał jest szybko mokra, no chyba ze ktoś się nie poci , nadaje się na spokojne spacery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Koledzy mam pytanie odnośnie tych spodni z lidla: mam 188 wzrostu i jakieś 90 kg wagi dość długie nogi bo 90 cm jaki rozmiar powinienem kupić. Dodam, że nie mogę pojechać do lidla i przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oglądałem je dzisiaj, podejrzewam ze M 48-50 lub L tylko nie wiem jak z długością bo XL to worek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mam podobne wrażenie jak przedpiśca co do "bluzki" z dł. rękawem. Materiał cienki, "lejący się", "zimny" w dotyku - raczej nie na chłodniejsze dni jako zewnętrzna warstwa bez dodatkowej, ocieplającej koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A jaka jest jakość tej stacjonarnej pompki? Przez kilka lat było może z 10 rzutów tej pompki, wiele różnych rodzajów. Raz lepsze, raz gorsze. Gdyby ktoś był w stanie porównać, albo zamieścić zdjęcie to byłbym wdzięczny, bo sam do sklepu mogę się wybrać najwcześniej jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Pompkę kupiłem w tamtym roku i jestem zadowolony. Nawet jak na plastik to dość dobrze wykonana. Mam kilka różnych rowerów z różnymi wentylami, nawet większy basen nią pompowałem. Wiem, że różne serie się zdarzały więc może miałem szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2013 w kwestii spodni - sam mierzę 191 cm i brałem XL - są nawet lekko przykrótkawe Faktem jest - jak pisali przedmówcy - im większy rozmiar na metce tym bardziej odzież jest "workowata" aaa - zapomniałbym - kask - czy to jest to samo co było na wiosnę?W sensie czy ten sam produkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wydaję mi się, że takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Też tam byłem i dzielnie walczyłem. Największy szał to był na softshelle. Ja potrzebowałem kupić wieszak ścienny na rowery. Kupiłem też dla dziewczyny pompkę. Dla ojca czołówkę i tego softshella. Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie. Dzisiaj po pracy będę montować wieszak. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 w kwestii spodni - sam mierzę 191 cm i brałem XL - są nawet lekko przykrótkawe Faktem jest - jak pisali przedmówcy - im większy rozmiar na metce tym bardziej odzież jest "workowata" Tylko powiedz mi czy te spodnie przylegają do ciała czy faktycznie wiszą na tobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terry Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Macałem dzisiaj te "softshelle". Nie wiem czy zwrociliście uwagę - ten niebieski, bez kaptura, materiał kompletnie nieprzepuszczalny, pod światło żadnych prześwitów. Dlatego podejrzewam, że jakaś membrana-cerata w materiale i będzie piekarnik. Z kolei ten czarny, z niebieskimi wstawkami i kapturem pod światło były prześwity. Bardziej elastyczny. Nie spodziewam się cudów, ale może troszkę by oddychał. Tylko z kolei wtedy pytanie jak z ciepłem i wiatroszczelnością. Ktoś ma już jakieś doświadczenia (może były te modele w poprzednich rzutach) albo już testował nowy nabytek? Ja kupiłem ale jeszcze nie rozpakowałem. Zastanawiam się czy zostawić czy oddać. Mam już jeden "softshell" - przed wiatrem i zimnem chroni super ale żeby wysuszyć z potu to go muszę przewracać na drugą stronę. Na 20-30 minut dojazdu do pracy może być, ale nic dłużej. Kupiłem też czołówkę i zestaw lampek. Dobry stosunek cena/jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Czy ten kask jest jakis dobry czy lepiej kupic Giro Indicator za ok 150zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Przymierzałem kask jak dla mnie nie wygodny. Jak nie przymierzysz to nie sprawdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Giro ładny, na ceneo po 200zl, a brakuje mu w tej cenie siatki na owady. Ja wybrałem Lidlowy jakiś czas temu, który ma to w standardzie :-) Byłem, zobaczyłem juz mocno przebrane rzeczy. Czy ludzie zawsze taki bajzel muszą zostawiać? Kupiłem sakwy. Zapięcie tylko na rzepy, tutaj minus. Wyglądają na średnio trwałe. Na pewno lepiej niż podobne na allegro za 90zl. Napiszę gdy coś będzie sie złego dziać. Na pewno zaczną puszczać na rzepach, gdy mocno boczną obciazymy. Jak ktoś chce wozić rzepe, nie polecam kupować. Do jazdy do pracy z kurtka na wieczór, papierami etc sądzę, że się nada. Na wyprawę na kilka dni raczej nie. Wytaptalkowane n7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Kupiłem też czołówkę i zestaw lampek. Dobry stosunek cena/jakość. Jak ta czołówka świeci, dobre światło ? Oglądałem ten zestaw lampek i dioda była mała kwadratowa, mini cree ciekawe jak świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tylko powiedz mi czy te spodnie przylegają do ciała czy faktycznie wiszą na tobie ? w okolicach brzucha i bioder jest sporo luzu, aż za dużo. Co prawda nie wygląda to jak wór pokutny, ale jeśli uda mi się bezinwazyjnie odpruć wkładkę to będą służyły jako spodnie wierzchnie na biegówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 @@feru, tą czołówkę kupiłem w zeszłym roku. Beznadziejna, do biegania czy jazdy na rowerze się kompletnie nie nadaje - światło jest słabiutkie. U mnie leży w schowku w samochodzie w razie "w". Znacznie lepszym wyborem w tej cenie są czołówki, które od czasu do czasu pojawiają się w biedro. Co do lampki to ktoś ju ją tutaj porównywał z Sigma Pava i podobno jakość i ilość światła bardzo porównywalna. Tylna czerwona lampka to z kolei kpina, nawet nie ma sensu tego zakładać na rower. Kupiłem tez zestaw i dziś wieczorem postaram się go sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.