Skocz do zawartości

micropoint

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Myślełem, że nie dotknie mnie to nigdy ale się myliłem. Z podziemnego garażu pod blokiem z ogrodzonego boksu skradziono mi dwa rowery. Jeden koleżanki, który miałem wyremontować (zamówiłem już części hehe) a drugi żony. Pierwszy rower przyjechał aż z olsztyna nawet zdjęcia nie mam, niefirmowy.

Rower żony to Kellys Magic silver z 2007 roku

http://bikekatalog.pl/2007/?ppg=show&baza=rowery&pid=2856

Praktycznie bez zmian poza założonymi pedałami spd.

Zgłaszam na policję i będę miał oczy otwarte podczas przejażdżek. Was też proszę o rozglądanie się przy okazji. Jakby co dajcie znać :) micropoint@wp.pl albo 605581287

pozdrawiam8_22203_17_02_07.jpg

Napisano

hehe.

Ten drugi to nawet nie zwróciłem uwagi na nazwę. Serio:) Geometrie miał bardziej do streetu ale z siodełkiem podniesionym normalnie. Koła były nienapompowane więc podejrzewam że samochodem wjechali do garażu i załadowali na pakę. Śmieszne że trzeci rower (mój) też kellys zostawili więc to jakieś ciołki były nie znające się.

Trzeba się rozglądać po Poznaniu i na alledrogo. Jutro idę na policję. Może coś wskurają. Rower nie był oznakowany ani nie był w rzadnej bazie danych.

pozdr

Napisano

Lasciate ogni speranza voi ch'entrate...

Porzućcie wszelką nadzieję... współczuję. Pozwól, że spytam-czym były zabezpieczone?

Napisano

Lasciate ogni speranza voi ch'entrate...

Porzućcie wszelką nadzieję... współczuję. Pozwól, że spytam-czym były zabezpieczone?

Bezpośrednio nie były. Stały w zamykanym boksie. Brama na klucz i pręt w posadzkę. Wygląda jakby podwazyli bramę bo zamek nie jest uszkodzony. Muszę teraz wymyslec jak zabezpieczyć trzeci rower bo w mieszkaniu juz nie mam miejsca (dwa inne rowery juz tam sa).

Napisano

Bezpośrednio nie były. Stały w zamykanym boksie. Brama na klucz i pręt w posadzkę. Wygląda jakby podwazyli bramę bo zamek nie jest uszkodzony. Muszę teraz wymyslec jak zabezpieczyć trzeci rower bo w mieszkaniu juz nie mam miejsca (dwa inne rowery juz tam sa).

Zabić to mało!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...